reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
heja

Ja po pracy,,musze zabrac sie dalej za papierologie...

Gwiazdeczko:)
Carol usmiechaj się ze jestes zdowa,masz córe piekna,zdrową.poprostu ciesz sie zyciem,,ja ci mowilam,ze sie odbijesz....czekaj a bedzie dobrze...
mama tak jka Błonka jestem za betą......&&&&&&&&&
Kinga synio na zdjeciu??

Kahaka - ja dziś 10 głosów oddałam po 5 w pracy i w domku :tak:...mam nadzieję, że coś wygracie...
Coś dziś weteranki mało zaglądają:confused:
Ja Wam powiem, że miałam dziś tak fatalny dzień w pracy, że zadzwoniłam i powiedziałam że jutro do pracy nie przychodzę....jak wróciłam to się normalnie poryczałam w domu:sad:...mam generalnie doła maksymalnego, i z powodu tych badań i całokształtu...
Gdybym zaszła w ciąże to bez żadnego wahania poszłabym z dnia na dzień na zwolnienie... ale weź i zajdź :sad:...przeprszam Was ale sięgam dna -dosłownie...
MAMAM &&&&& niech chociaż Tobie się uda...

Kahaka - ja dziś 10 głosów oddałam po 5 w pracy i w domku :tak:...mam nadzieję, że coś wygracie...
Coś dziś weteranki mało zaglądają:confused:
Ja Wam powiem, że miałam dziś tak fatalny dzień w pracy, że zadzwoniłam i powiedziałam że jutro do pracy nie przychodzę....jak wróciłam to się normalnie poryczałam w domu:sad:...mam generalnie doła maksymalnego, i z powodu tych badań i całokształtu...
Gdybym zaszła w ciąże to bez żadnego wahania poszłabym z dnia na dzień na zwolnienie... ale weź i zajdź :sad:...przeprszam Was ale sięgam dna -dosłownie...
MAMAM &&&&& niech chociaż Tobie się uda...

tulam

Błonka dzięki... no i już ryczę.... kurcze ale mam dzień..dobrze, że młoda u babci została bo nie sposób wytłumaczyc moich łez...coś w rodzaju wszystko i wszyscy przeciwko mnie, nikt mnie nie kocha, nigdy w ciąże nie zajdę, jestem gruba i brzydka... ehhhhhhh a przecież ja wiele nie chcę, chcę tylko dac nowe życie, chcę dac dziecko mojemu mężowi i rodzeństwo córce.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry