Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w dodatku Pyza już tak dyszy, jakby miała zaraz urodzić, no wczuwa się dziewczyna jak nic ;-)
Mamy sofę 2-osobową w salonie + 2 fotele. Panowie Pluto i Groszek przejęli fotele. A ja + Pyza + Magia + Dynia + Balbinka na sofie. Niemożliwe staje się możliwe![]()

zjola - gratulacje prawka!!!! Pisz z nami pisz, ja tez raczej juz niestaraczka i to mysle, ze na dlugo. Zrezygnowalam z HSG, zrezygnowalam z IUI. Ostatnio nasza Córa byla bardzo zazdrosna (wlasciwie to nieszczesliwa) gdy goscilismy male dziecko w domu i wszyscy sie nim zajmowali i zachwycali zamiast nią... a my z kolei balowalismy sobie przez ostatnie tygodnie i naprawde jest nam tak dobrze razem. Dziecko wprowadziloby za duzo zametu i ograniczen... Jak nam sie zdarzy - to bedzie fantastycznie! Pewnie i tak co miesiac przy @ bede miala lekki żal, ale musze sie cieszyc tym co jest i poki co sadze, ze nawet za te planowane kilka miesiecy IUI odpuscimy. Jednak jesli pozwolicie to tez chce dalej z Wami pisac i trzymac kciuki za wszystkie z Was.

tylko nadziei ten cykl narobił
też raz taki miałam, 17 dni fl, ech. Odsapnij teraz, a potem znowu do boju. Żeby to się dało tak bez nakręcania starać...
Dobrze, że ta psia ciąża potrwa jeszcze tylko miesiąc, bo pewnie się doczekać nie możesz ;-)
gratulejszyn
wiedziałam, że zdasz
a co do uciekania z bb, to chyba Cie kopnę w d...A ja to staraczka? Nie, ale pisze dalej, bo dobrze mi tu
a teraz śpi, ciekawe, jak długo. Wczoraj Wam pisałam o tej bluzce pociętej, ale powiem Wam, że mój mąż nie lepszy - buty zgubił
był na piłce i zostawił na hali hahah. Ale się znalazły wczoraj.