reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
sun witaj!! ja też nie kojarzę.... 00020456.gif

Dziewczyny powiedzcie mi, czy jeśli mam brać CLO 2 tab. dziennie, to czy te 2 tab. mogę brać wieczorem... bo dzisiaj rano zapomniałam wziąć, a jestem w pracy... więc nie wiem co mam teraz zrobić.... ????:szok:

Sun ja brałam wieczorem, ale ja miałam tylko 1 tabl. dziennie. A pisałaś może na mamusie w 2012? Bo ja tam przez krótką chwilę zaglądałam. Znam przede wszystkim Sowinkę, bo ona jest jeszcze z CPP :)

zjola tam nigdy nie zaglądałam... No ja właśnie nie wiem co mam zrobić z tym CLO... chyba nie będę miała wyjścia i będę musiała wziąć dwie... chyba że zaraz po pracy wezmę jedną i przed snem drugą????

Heja dziewczyny!!!

ja w pracy, ale jutro wolne, wiec juz z gorki:);-)

sun: miłej zabawy na weselu:happy:, a co do tabletek, ja brałam 4 dziennie wiec po dwie . nie widze wiec problemu abys wziela wieczorem dwie razem
balbinka: kciuki zaciśnięte
kinga: mam podobne problemy z siostra, co jakies 3 miesiace ona juz nie wytrzymuje i wypomina mi ze jestem ukochana coreczka, a ona czarna owca, nie kochana przez rodzicow, szczegolnie przz mame. potem przeprasza mame i mnie, ale to tak w kołko. jeszcze mi meza obraza bez powodu. ja zas nie widze roznicy w podejsciu rodzicow do mnie i do niej, ale coz takie zycie...:-(
corazon, zjola: cześć:-)

Ostatnia edycja:
reklama
andromeda to tez się masz z siostrą :) duża różnica wieku jest miedzy wami? moja najstarsza ma już 45lat.

zjola myślałaś o tym hsg????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry