reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka, znajdziesz na chomiku, a jeśli będziesz miała problem, to daj znać, to Ci wyślę mailem. Ja kupiłam, bo nie lubię czytać z kompa.
sun, no rzeczywiście może badanie drożności by coś wyjaśniło...Powodzenia Wam życzę, w końcu się uda! Zobacz, moja pyza w niedzielę kończy 4 miesiące, a staraliśmy się o nią prawie 2 lata ;-) więc cuda się zdarzają.
Kora uściski dla Ciebie!

Ja już lecę czytać dalej tę książkę, bo aktualnie koleżanka wdraża w życie rady z niej i podobno działa cuda :-D
Dobrej nocy!

no moja ginka twierdzi ze nie ma znaczenia czy bedziesz sie starac od razu czy za miesiac... i nam dala od razu zielone swiatlo.. wielu osoba sie udaje w tym samym cyklu co bylo hsg

dziekuje.... :) no zobaczymy
coraz bliżej hsg....ciesze sie i troszke boje :]

Zjola myślałaś o tym???

dziewczynki i jak z tym zamknietym? dołączę do was do ''weteranek''? rozmawiałyście? :happy2:

Kinga - wysłałam pw do Martusi, bo ona utworzyła wątek i ona może Cię zaprosić. Moze gdzieś wyjechała i niema jej na bb? Nie wiem. Myślę, ze się odezwie i Cię zaprosi, bo my nie możemy :(

hejj to ja po nocach..bo papierologie tlukam,,ja pikole caly dzien to pisze..no i co nie skonczylam...
a glodna jestem hooo

No meczyk leci....wow ) do )....tzn 0 do 0...

sun witaj..
kahaka lekture masz mowisz.....nom skoro taka lipa to kij im w uszy...
kinga martusia na pewno doda...
balbinka szalejesz z dywanem...

Ja nic od tyg nie sprzatalam..tzn nie odkurzalam ani nic..bo nie mam czasu,,ale w piatek odrobie:)

Laski nie widze juz na oczy,,ide kapac sie i spac.....

buziaki dla wszystkich....

Zjola pewnie tak:) Nikt codziennie nie siedzi 24h na dobę :)

Choliwcia...chciałam jechać do koleżanki do Niemiec...2 bilety w obie strony 1350zł!!!! Jaja! Busem...

reklama
Corazon - a samolot? Ja raz leciałam do Dortmundu bo było taniej niż autobusem. Z tym, że to był początek czerwca a teraz wakacje więc może być drożej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry