reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dobryyy
Ja wrocilam z pracy,,zjem cosik i zabieram sie za papiery...

hmm komu ja co,,
andromeda naj naj w rocznice slubu:)))
zjola hmm wiesz zapytaj gina,nie zaszkodzi:)
mama?????
Corazon heja..jak samopoczucie??
Błonka chodx do mnie odkurz,mamz epsuty odkurzacz..wiem ze ty ciezarna,,ale jak masz ochote to ja ci przeciez nie odmowie,hee
kinga juz niedlugo:)
kahaka jak konkurs,,co tam wyszlo???

koraliczku kochany juz u siebie odkurzylam :P i na dzis skonczylam tej gimnastyki i wracam grzecznie na kanape hihihihih mnie to dobrze co? a tak serio to głupieje już... mam ochote krzyczeć.. jak tylko bede mogła juz się ruszac ide na mega wielki spacer, na lody, nad jezioro pojade i w ogole.... :( wizyta 9 lipca wiec moze zdajmą mi celibat.......

Hej dziewczyny!

Witam się ja i moja koleżanka @ ...
Nie było mnie równy tydzień na BB, także nadrobić Was nie mam szans :no:

U mnie troszkę się działo, w sumie same miłe chwile :tak: w tym koncert Duran Duran i miejscówki VIP, fajnie było :-)

A dzisiaj nie wiem co mi strzeliło do głowy, wzięłam się za szorowanie dywanu, a @ daje o sobie mocno znać :-( żeby tego było jeszcze mało, zaczęłam szorować dywan od środka :eek: i tak 1/3 dywanu mam już wyprane - środek. Masakra :baffled:

balbineczko pomyslowo pierzesz dywan :P tak na rynku tylko zeby widac bylo ze niby czysty co hehe :P
moja mama po pracy tak podloge myje.. rynek tylko zeby nie bylo siersci tam gdzie sie chodzi :P reszta czeka na sobote :P
wspolczuje @... znamy to.. znamy

Błonka, u mnie dywan jest cały "odkryty" więc nie ma mowy, żeby tak to zostawić ;-)
Zaczęłam od środka chyba dlatego, żeby mieć motywację aby dokończyć go dzisiaj prać ;-)
2/3 już wyprana :happy2: Ketonal łyknęłam, brzusio mniej boli także dalej walczę :baffled:
A żeby tego jeszcze było mało, to wcześniej trawę kosiłam, no odbija mi dzisiaj...

Śliczną foteczkę masz w podpisie :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry