reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
no zjola to co? też robisz to HSG? :) i razem zaciążymy!!! :-):tak: zapytaj gina. ten zabieg robi się zaraz po @. wcześniej musisz porobić kilka badań np czystość pochwy i na wynik czeka sie tydzień tz u mnie tak jest... ja wszystko na styk robiłam w ostatnich dniach cyklu i zdażyłam ledwo przed @ heheh

no zjola to co? też robisz to HSG? :) i razem zaciążymy!!! :-):tak: zapytaj gina. ten zabieg robi się zaraz po @. wcześniej musisz porobić kilka badań np czystość pochwy i na wynik czeka sie tydzień tz u mnie tak jest... ja wszystko na styk robiłam w ostatnich dniach cyklu i zdażyłam ledwo przed @ heheh

ja robilam hsg w 16 dniu cyklu ale nie bylo bzykanka wiec bylismy bezpieczni ze nie ma fasoliny...

Błonka ja bede miała w 10dc zabieg. Ale mi powiedział gin że starania dopiero od nast cyklu. to dlatego że rtg bedzie włączone i pewnie jajniki mi się napromieniują. Chociaż jak czytałam to wiele dziewczyn zaciążyło w tym samym cyklu i nic sie nie działo z ciążą... rózznie

witam koleżankę!!!

Błonka ja bede miała w 10dc zabieg. Ale mi powiedział gin że starania dopiero od nast cyklu. to dlatego że rtg bedzie włączone i pewnie jajniki mi się napromieniują. Chociaż jak czytałam to wiele dziewczyn zaciążyło w tym samym cyklu i nic sie nie działo z ciążą... rózznie

witam koleżankę!!!

Kinga moja Pani doktor mówiła własnie, że lekarze tak robią ze względu na to promieniowanie... tylko, że jakby tak brać pod uwagę promieniowanie... to musiałabys odczekac wiecej cykli niz jeden bo jajeczka, jak my tu wszytskie dobrze wiemy, nie dojrzewaja 1 cyklu tylko wiecej :P i i tak sa napromieniowane... tak donosza nowe badania jakies z czegos tam :) hehe tak sie slucha lekarza... ale do czego ja zmierzam? yyyy aha juz wiem, ona powiedziala ze sa zdania w srod lekarzy podzielone mimo badan i ze sie tak tylko zabezpieczaja, ale i tak to co mowi gin a co pacjenci potem to juz inna bajka :P mi pozwolila sie starac ale u mnie nie bylo stymulacji w tym cyklu z hsg i tak i nie bylo jajeczka ale mowila a nóz bombki spadna latem w trawe...

Kwiacie :) witaj :)

reklama
no ale to jak? lepiej odczekać czy działać od razu... ? nie chce zaszkodzić ani sobie ani ewentualnej ciąży wiadomo. . . . ciekawe co mi powiedzą w szpitalu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry