reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej dziweczyny!!!

na dwa dni wypadlam z obiegu. troche mi zajmie poczytanie co u Was słychać. przez ostatnie dwa dni przeżywałam okropne skutki metforminy:no:. jesc nic nie mogę, mdli mnie niemiłosiernie!!! a do tego to okropna słabość. gin kazał mi jeszcse do piątku je brać. mam nadzieje ze się to wszystko opłaci.

Dziś mam rocznice łsubu:tak: trzecią!!!
chcielismy gdzies wyjsc, ale zobaczymy jak sie czuc bede.
Papatki
Miłego dnia wszystkiem weterankom i juz nie weterankom!!!

andromeda najlepszego z okazji 3 rocznicy!!!!! :)

mama nie kocha nas? oj nieeeee ona jest uzależniona od BB od dziewczyn..... nie możliwe aby jej tak nie było długo..... KRZYSIA!!!!!!!! melduj się!

Krzysia moze ma sexi dni z emkiem? :)

andromeda5 pociesze Cie... ja jak zaczynalam metformine brac nie jadlam ponad tydzien nic sycacego bo myslalam ze sie strulam.. potem doszlam do tego ze jak wezme tabletke to za 30 minut zaczyna sie sajgon ;/ ale jak juz pobralam to troche to w koncu sie organizm przyzwyczail az bylam na 3 tabletkach dziennie i czulam sie dobrze :)

dzieki błonka!
troche mnie pocieszyłaś. juz dzis lepiej sie czuje, na tyle ze w koncu do pracy przyszłam. widząc Twojego suwaczka domyslam sie ze tabletki podzialaly?:happy:
ja juz troche fiksuje na tym punkcie:-( juz nawet dzis sprawdzałam termin ewentualnego porodu na kalkulatorze ciaży...

dzieki błonka!
troche mnie pocieszyłaś. juz dzis lepiej sie czuje, na tyle ze w koncu do pracy przyszłam. widząc Twojego suwaczka domyslam sie ze tabletki podzialaly?:happy:
ja juz troche fiksuje na tym punkcie:-( juz nawet dzis sprawdzałam termin ewentualnego porodu na kalkulatorze ciaży...

Nie do konca wiem czy to one.. bralam tabletki rozne przez kilka miesiecy i nic.. robilam hsg, byly robione inseminacje i nie wychodzilo.. w koncu po 3 latach zapadla decyzja o laparoskopii i przestalam brac tabletki bo stwierdzilam ze nie ma sesnu sie truc bo nie uda sie bez zabiegu.. no i w pierwszym cyklu sie udalo a ja ucieklam spod noża :)

Kingusiu nie masz zaproszenia??????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry