reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka: mi lekarz powiedzial ze to juz ostatni cykl z tabletkami, tez mialam hsg i nic, jak nie wyjdzie w tym cyklu to dostane skierowanie na laparoskiepie. mam nadzieje ze moje starania beda w koncu z takim samym rezultatem jak Twój;-)

jak juz zapadnie ta decyzja o laparo i dostawisz leki, daj calkiem na luz... nam sie wlasnie tak udalo, zero liczenia dni cyklu.. totalny luz blus spontan.. jeden seks i to duzo przed owu raczej i mamy dziewczynke hehe
wiele par tak wlasnie zachodzi :P

tak was czytam sobie.... mnie czeka teraz HSG też nie wiem czy mi to pomoże...nie podniecam się. Ale nadzieja jest. Lekarz mówił mi że parom sie udało po hsg własnie... ale niektórym wiadomo nie i wtedy laparo... no zobaczymy jak u mnie bedzie. Dają mi 3-4 msce po hsg na zaciążenie.

tak was czytam sobie.... mnie czeka teraz HSG też nie wiem czy mi to pomoże...nie podniecam się. Ale nadzieja jest. Lekarz mówił mi że parom sie udało po hsg własnie... ale niektórym wiadomo nie i wtedy laparo... no zobaczymy jak u mnie bedzie. Dają mi 3-4 msce po hsg na zaciążenie.

ja hsg mialam przeprowadzone w lipcu/sierpniu jakos... przelom.. a w październiuku juz bylam w ciazy :)

reklama
ja hsg mialam przeprowadzone w lipcu/sierpniu jakos... przelom.. a w październiuku juz bylam w ciazy :)

no widzisz :)

może wiec i nam to coś da... oby! :)))) jestem pełna wiary i nadziei :tak:

Byłoby cudnie gdybym miała prezent na urodziny w sierpniu w postaci II na tescie:) albo we wrześniu na naszą 5 rocznice ślubu:) a nawet już jak na świeta grudniowe bede w ciąży to też bardzo mnie to ucieszy. Mam nadzieje że ten rok bedzie szczęśliwy pod tym względem u mnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry