reklama

Staraczki Weteranki...

Kinga - a HSG to to samo co histeroskopia? W sumie nieważne, bo i tak trzeba człowieka znieczulić. Są dwie szkoły, albo znieczulenie ogólne (ja takie miałam) albo dolędźwiowe, które proponują tobie. To drugie jest łagodniejsze dla serca. Ja miałam je przy okazji innego zabiegu. Nie ma się czego bać. Będziesz po prostu przytomna i nie będziesz miała czucia od pasa w dół. Po zabiegu będziesz musiała leżeć przez jakiś czas i nie wolno wtedy podnosić głowy, bo okupisz to bólem. Zresztą oni Ci wszystko wytłumaczą. Ja to traktowałam jako ciekawostkę i powiem Ci uczucie jest przedziwne. Warto spróbować. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
To co innego kochana, ale dziekuje za opis.... Ja bede miała znieczulenie to drugie jak opisujesz. Boje sie bo raczej nigdy nie miałam tego typu zabiegow no może wypalaną nadżerkę ale to pikuś pewnie w porównaniu z hsg. Dziekuje Ci. Dam rade!!! :)
Bede dzielna! Moc kciuków mile widziana! :tak::-)he

reklama
Kinga, ja miałam takie znieczulenie do cesarki. Nic strasznego. Żadnych dolegliwości po tym nie miałam (oczywiście pomijając ból związany z porodem i cięciem brzucha), tylko bardzo długo mnie to znieczulenie puszczało - od 8.30 do ok. 16-17. Ale podobno wyjątkowo długo to u mnie trwało.

błonka Ty coraz głupsza ??? :O :P wiesz cooo.. mi się też zdaje, że ja coraz głupsza :D.. wogóle sklerozę jakąś mam i wszystkiego zapominam.. i mój m mi mówi, że jestem głucha, bo ja poprostu go czasem nie rozumiem, coś mi się z koncentracją dzieje dziwnego i jak prowadzę samochód to wszyscy na mnie trąbią, jakaś spowolniona też chyba jestem :D.. piękny ten Twój suwaczek, a jak ta Twoja Zośka mi się podoooobaaaa ;)
kahaka no patrz, co za łajzy, a nie powinno być na odwrót z tymi nagrodami?? pffff...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze zajelam sie papierami z pracy i juz tak pozno.

Kasia ale jaj,no popatrz co za łobuzy.
Kinga bedzie dobrze.
Esme błonka no co wy,poprostu myslicie teraz za dwoje.
I esme bez nerwow kochana,bo tylko spokoj moze cie uratowac.

Ide aaa bo o6 pobudka.

cześć dziewczyny!

dziekuje Wam... :) Juz sie nie moge doczekać tego wtorku. chce mieć to już za sobą.

Biore sie za pracę
Miłego....

Karolina i Mama dawno nie pisały.... hmm :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry