Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kochana histero to nie to samo co hsg.. przy histeroskopii jestes znieczulona i zagladaja do macicy.. ale czasem z tego co slyszalam nie znieczulaja, dopiero jak cos robią to znieczulają... kumpela nie byla znieczulona bo tylko patrzeli do macicyKinga - a HSG to to samo co histeroskopia? W sumie nieważne, bo i tak trzeba człowieka znieczulić. Są dwie szkoły, albo znieczulenie ogólne (ja takie miałam) albo dolędźwiowe, które proponują tobie. To drugie jest łagodniejsze dla serca. Ja miałam je przy okazji innego zabiegu. Nie ma się czego bać. Będziesz po prostu przytomna i nie będziesz miała czucia od pasa w dół. Po zabiegu będziesz musiała leżeć przez jakiś czas i nie wolno wtedy podnosić głowy, bo okupisz to bólem. Zresztą oni Ci wszystko wytłumaczą. Ja to traktowałam jako ciekawostkę i powiem Ci uczucie jest przedziwne. Warto spróbować. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ah, to tej nie widzialam co ma ponad 1000.. moze jestes 2 ?Błonka, jest jakaś dziewczyna, co ma ponad 1000, więc pierwsza nie będę na pewno. Ale nagród głównych jest 12, więc baaardzo bym chciała się załapać.