reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Zjola kochanie mam pytanko, ty przed hsg miałaś znieczulenie? Mi powiedzili że bede miała wstrzykiwane w kręgosłup.... zabieg ma trwać około 20min. zależy co tam wynajdą u mnie... :baffled:

Witam nową kolezanke:)
i reszte panienek
A gdzie nasza mamita??
u mnie brudzenie ustało dzis biały wodnisty sluz jedna niteczka jakas krwi lutka pomaga najwyrazniej
chciałabym jak kazda z Was zeby @ nie przylalzla ale pewnie franca przylezie
jeszcze wczoraj tak brzuch mnie bolal moj zasnel z reka na moim brzuchu i jak tu o fasoli nie myslec ale jeszcze troche i kontrola

Corazon, nie wiem, nie da się tego sprawdzić, trzeba by wszystkie 539 stron przejrzeć :)
kwiatek, a może sie udało? Trzymam kciuki, chucham i dmucham :-D
zjolcia, hej, jak tam samopoczucie bez pana męża?

Kinga - a HSG to to samo co histeroskopia? W sumie nieważne, bo i tak trzeba człowieka znieczulić. Są dwie szkoły, albo znieczulenie ogólne (ja takie miałam) albo dolędźwiowe, które proponują tobie. To drugie jest łagodniejsze dla serca. Ja miałam je przy okazji innego zabiegu. Nie ma się czego bać. Będziesz po prostu przytomna i nie będziesz miała czucia od pasa w dół. Po zabiegu będziesz musiała leżeć przez jakiś czas i nie wolno wtedy podnosić głowy, bo okupisz to bólem. Zresztą oni Ci wszystko wytłumaczą. Ja to traktowałam jako ciekawostkę i powiem Ci uczucie jest przedziwne. Warto spróbować. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kinga - a HSG to to samo co histeroskopia? W sumie nieważne, bo i tak trzeba człowieka znieczulić. Są dwie szkoły, albo znieczulenie ogólne (ja takie miałam) albo dolędźwiowe, które proponują tobie. To drugie jest łagodniejsze dla serca. Ja miałam je przy okazji innego zabiegu. Nie ma się czego bać. Będziesz po prostu przytomna i nie będziesz miała czucia od pasa w dół. Po zabiegu będziesz musiała leżeć przez jakiś czas i nie wolno wtedy podnosić głowy, bo okupisz to bólem. Zresztą oni Ci wszystko wytłumaczą. Ja to traktowałam jako ciekawostkę i powiem Ci uczucie jest przedziwne. Warto spróbować. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kochana histero to nie to samo co hsg.. przy histeroskopii jestes znieczulona i zagladaja do macicy.. ale czasem z tego co slyszalam nie znieczulaja, dopiero jak cos robią to znieczulają... kumpela nie byla znieczulona bo tylko patrzeli do macicy
a HSG to wprowadzenie cewnikow do jajowodów i wpuszczenie plynu tak zwanego kontrastu, i sprawdzaja czy plynie sobie luzno i czy nie ma przeszkody, czy jajowody sa drozne, ja HSG mialam bez znieczulenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry