reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
HEJ DZIEWCZYNY!!
witam noooowe koleżanki!!!!! owszem staraczki uzależniają ;) witamy serdecznie, rozgoście się ;)

koralikowa ja się jakoś trzymam, tylko strasznie przerażona jestem i nerwowa.. to chyba przez nadmiar czasu, za dużo myślę
błonka ja wiem, że ja już chłodną porę będę miała na koniec, ale ja tak ogółem mówię, że wcale aż tak bym nie chciała, żeby lato duszne było, tylko takie umiarkowane :P wtedy fajniej jest, pod każdym względem
corazon rzeczywiście niezły awatar ;D bardzo sympatyczny :P
kahaka głosy oddane ;) no ja już prawie w połowie, masz rację, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze..jeszcze jestem przed usg połówkowym, za tydzień w piątek idę do gina, nie wiem może wtedy mi zrobi, bo ostatnio jak byłam to jeszcze za wcześnie było..płeć wstępnie rozpoznana :D będzie mała dziewuszka podobno :D :D ;) a no i ruchy czuję już od dwóch tygodni ;) takie mini kopniaczki, czasem sobie myślę, że mała jest na mnie o coś zła, bo jak mnie szturchnie tą swoją małą kończynką to aż mi dziwnie :D:O

słuchajcie skoro ja miałam problem z progesteronem i na początku ciąży tak samo..bo miałam badany i właśnie na tej podstawie lekarz mi kazał brać 8 tabl dziennie, ateraz lekarz mi odstawia go powoluchno, tyle, że to jest inny gin, a badań na progesteron mi nie zlecił, czy uważacie, ,że powinnam jeszcze zrobić badanie poziomu progesteronu?? bo właśnie nie wiem na jakiej podstawie ten lekarz mi odstawia tabletki, teraz jestem na etapie 4 dziennie.. bo ogólnie wszystkie wyniki pozostałe dobre, i na usg wszystko prawidłowo, tyle że właśnie hormonów nie badam... a nie wiem czy nie powinnam..??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
esme, odstawia Ci progesteron, bo teraz łożysko pracuje i już on niepotrzebny w takich ilosciach.

Wiecie co, z tym konkursem to bez sensu...Dopiero teraz wczytałam się dokładnie w regulamin. I te osoby, które zdobędą najwięcej głosów nie mają szans na główną nagrodę, czyli te 12 bonów po 500 zł...Mogą dostać tylko mleko! Bez sensu! Te główne nagrody są przyznawane przez jury i nie spośród tych osób, co mają najwięcej głosów, tylko spośród pozostałych. Beznadziejnie, na co mleko???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry