reklama

Staraczki Weteranki...

Koralikowa:)) Jutro burze na maksa aż do soboty rana...czy coś się zmieniło???

Błonka ze szpitala nadała, że czyta nas trochę ale pisać nie może...
Błonka &&&&&&& za szybki powrót.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cześć dziewczyny

ja już po wizycie w poradni
gin mi wszystko wytłumaczył.
Jajowody drożne ale jeden był przytkany dlatego ciężko kontrast przenikał i mnie tak cholernie bolało. To tak pokrótce odemnie ;]

biore sie za prace!

ps. dał nam czas do wiosny! potem bedziemy leczyć sie dalej. Mam nadzieje że sie uda do tego czasu!:tak:
Niby w tym miałam nic nie działać ale wczoraj sobie pobaraszkowaliśmy a co tam... ;-) ile można tak bez! no nie:-D

Kinga - no to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja bez baraszkowania 5 tygodni :-(

Koralikowa - miłej podróży :)

5 tygodni!?!?!? jak Ty to kobieto wytrzymałaś???
ja już dziś usmażyłam naleśniki, zrobiłam farsz szpinakowy i sałatkę z tuńczyka :)
macie ochotę na coś do kawy? Żeby życie miało smaczek...: czekoladowe muffinki z piankami
i jak zwylke proszę o kliki w reklamę :)
zapraszam też na mój funpage, wkrótce urodziny bloga i myżlę o jakimś konkursie https://www.facebook.com/pages/%C5%BBeby-%C5%BCycie-mia%C5%82o-smaczek/186772334738409

reklama
Witam Was dziewczyny! Piszę z prośbą o pomoc… Otóż mam PCO po kilkunastu miesiącach dostałam od lekarza CLO od 4 do 8 dc ostatni cykl brałam tak no i lekarz nie stwierdził w 12dc żadnego pęcherzyka.. Dał mi od 16dc do 25 dc duphaston. Wspomnę także że cały cykl plamiłam w 12dc na USG lekarz nie stwierdził także zadnego torbiela itp. Miałam przyjść do niego na USG od 1 do 3 dc dzisiaj jest 2 dc i niestety nie było miejsc jutro także. Lekarz chciał zobaczyć przed przystąpieniem brania CLO (wtym miesiącu miała być to dawka 2 tabletki) Czy któraś z was także miała USG od 1-3 dc przed braniem CLO? Bo nie wiem czy mam brać czy nie L już mi się płakać chce bo znów będzie cykl straconyLL pomóżcie brać CLO bez USG czy nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry