reklama

Staraczki Weteranki...

Ja już pisałam, ze mój cały cykl był dziwaczny. Owulka prawie mnie nie bolała a zawsze kłuje jak diabli! Żadnych plamień, co u mnie zawsze wskazuje na ciążę, zero bólu cyca a zawsze pobolewa już od połowy cyklu i to dziwne pobolewanie jak na @ już od 3 dni, czego nigdy nie miałam :szok:. Cyc dopiero teraz zaczynam czuć i cały czas mnie ćmi w podbrzuszu ale nic poza tym. No może trochę wrażliwsza jestem na zapachy.

reklama
Kinga no ja w drodze zaczęłam liczyć...Był28dc a ja zero bólu na @...nic a nic a zwykle tydzień wcześniej mnie boli...i marudziłam, że pewnie na miejscu @ przylezie...
Jak jeszcze jechaliśmy to pies lekko zwymiotował...jak się zatrzymaliśmy to ja wyleciałam i też wymiotowałam...a nie byłam aż tak ''wrażliwa'' wcześniej!
29dc wstałam rano i spojrzałam w lustro...sutki pociemniały...
Po południu szłam do apteki bo bolała mnie głowa i przy zakupie tabletek automatycznie kupiłam test.
Siknęłam od razu i od razu kreseczki wylazły...Mdliło mnie lekko..
30dc test rano i kreseczki od razu:) sutki i otoczki powiększone.
Mdłości i lekkie swędzenie brzucha (ale to chyba nie związane)
Potem Beta i wieczorem znowu sikacz pozytywny:)
31dc odebrałam wynik bety, na plus afkors i lekki ból piersi i mega mdłości.
32dc (dzisiaj) druga beta i mam ból piersi ze swędzeniem.

Zjola no właśnie, zapachy! Czuję wyraźniej. A niektóre mnie zabijają...np fastfood, olej, paliwo:(((

Ja dopóki testu nie zrobiłam to nie łączyłam tych ''objawów'' z ciążą...

Aaaa i biegunki mi się zatrzymały...a ja przecież mam ZJD

zjola masz czas jeszcze na mdłosci ! nie świruj mi tu.... bo po dupce

caro no widzisz objawy byly ale dopiero potem je złączyłaś w całosc i pomyślałaś że to na ciążę! i te testy! :))

ciesze się dziewczynki ciesze..... :) szczerze

ZJOLA zdjecie dzidzi na motorku bomba! teraz pasuje!! ;D

zjola zajebiaszczy ten motor z dzidzią:))))) bombowy...i ie stresuj tu sie,,nie swiruj,,bedzie dobrze-zobaczysz..no mowilas nam o innym cyklu teraz,,no i popatrz naprawde inny bo ciazowy...

carol nno i super....wyszloo super...

No rzeczywiście inny :-D. Dobrze, że wam się dzieć na motorze podoba :) W końcu musi być dwa w jednym ;-). O i teraz sobie przypomniała, jak mi Corazon napisała dwa dni temu o dwa w jednym ale chodziło jej o pracę, a ja sobie jaja robiłam, że dwa w jednym to może być też coś innego :eek:. No to se pożartowałam :szok::-D

dziewczyny ja znikam
pojawie się po weekendzie dopiero.
3majcie się cieplutko. łapcie promyki słonka ile sie da:) deszcze w końcu przejdą. nie ma wyjscia;)
Buziaki
paaaaa

samych przyjemności życzę wam na ten weekend!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry