reklama

Staraczki Weteranki...

I tyle by było dnia bez mdłości...
W Lidlu poczułam ten ''zapach'' pieczywa i uprawiałam sprint na zewnątrz...

reklama
palemko hejaaa :D a no ja juz moge... brzuch pobolewa... pachwiny jakies dziwne... sluzu nagle masa sie zrobila... ostatnie tygodnie przede mną.

a na watku clowym tez fasolka :) i na watku o inseminacji tez fasolka :P lipiec taki hojny!!

lopop , koralikowa - czesc i czołem :-D

corazon - danke za zapro :tak:;-)

Kahaka, błonka - hejoooo :) Moja mała ma już wybrane imię - Nataszka :):-) Tylko na ostatnim prenatalnym wyszła jej arytmia i musimy powtórzyć echo sercdusia, ale lekarka powiedziałą, że przepływy i wszytsko ok , że to się czesto zdarza u bejbików w !! trym i wogóle ja w tym dniu czułam się strasznie, to był piątek i było 37 stopni, no ale stresik zas jest :) życie ! Narazie zaley mi tylko na tym, by ją donosić chociaż do 37 tyg, bo mam skurczybyki nonstop, ale w sumie mam je juz od 7 tyg wiec może taka moja "macicowa ";-) uroda

A co tam u mamy naszej ?????????

reklama
lopop , koralikowa - czesc i czołem :-D

corazon - danke za zapro :tak:;-)

Kahaka, błonka - hejoooo :) Moja mała ma już wybrane imię - Nataszka :):-) Tylko na ostatnim prenatalnym wyszła jej arytmia i musimy powtórzyć echo sercdusia, ale lekarka powiedziałą, że przepływy i wszytsko ok , że to się czesto zdarza u bejbików w !! trym i wogóle ja w tym dniu czułam się strasznie, to był piątek i było 37 stopni, no ale stresik zas jest :) życie ! Narazie zaley mi tylko na tym, by ją donosić chociaż do 37 tyg, bo mam skurczybyki nonstop, ale w sumie mam je juz od 7 tyg wiec może taka moja "macicowa ";-) uroda

A co tam u mamy naszej ?????????
mama "odpoczywa"
wytrzymasz zobaczysz palemko to już tylko parę tygodni więc myślę że dacie radę i malutka sie nie pospieszy aż tak bardzo:)
imię ładne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry