Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a mnie w ogole nie mdlilo nie mialam objawow żadnych haha
jedynie bolal mnie na poczatku troche brzuch i klocia mialam a takto nic.. nawet piersi za bardzo wrazliwych nie mialam.. tylko tak jak przed @ a pierworodka
Corazon no nieźle z tymi mdłościami,hee....ale przejdą... zjola &&&&&&&&&& za egzamin,,wiedzisalam,ze masz dzisiaj,pamietałam Błonka ja tez nic nie miałam,,,zero...gdyby nie test,to bym nie wiedziała,ze jestem w ciazy palemko na pewno bedzie dobrze...
lopciu kwiatku witajcie
Zjola, ogromnie się cieszę i gratuluję!!!!! :-)
Trzymam również kciuki za dzisiejszy egzamin, ale jestem pewna, że pójdzie jak z płatka
Na zamkniętym widziałam, że już kolejność do zafasolkowania zaklepana i wywróżona, to ja może z racji tego, że nasza koleżanka NIKUSIA obchodzi urodziny - życzę Ci kochana przede wszystkim spełnienia tego największego marzenia, żebyś była zdrowa, uśmiechnięta.
Widzisz cuda się zdarzają i myślę, że na nas też przyjdzie czas
Dla nas Dynia wróży Fasolki i filmik bijącego serduszka z wczoraj :-)
Calogera - raz ciąża obumarła w 8 tygodniu. Nie wiadomo dlaczego przestała się rozwijać. Chociaż możliwe jest,że przeszkodziły zrosty.
Za drugim razem miałam zaśniad groniasty częściowy - czyli zapłodnienie komórki jajowej przez dwa plemniki na raz.
Mam nadzieję, że teraz w końcu będzie dobrze.
Koralikowa - dzięks. Mam nerwa
Nikusia - wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń kochana!!! Zwłaszcza tego jednego ;-)