reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
a mnie w ogole nie mdlilo :P nie mialam objawow żadnych haha :P
jedynie bolal mnie na poczatku troche brzuch i klocia mialam a takto nic.. nawet piersi za bardzo wrazliwych nie mialam.. tylko tak jak przed @ :) a pierworodka :P

czesc babolki

Ja niedawno wstałam..kawusie mam i ciacho...

Corazon no nieźle z tymi mdłościami,hee....ale przejdą...
zjola &&&&&&&&&& za egzamin,,wiedzisalam,ze masz dzisiaj,pamietałam:)
Błonka ja tez nic nie miałam,,,zero...gdyby nie test,to bym nie wiedziała,ze jestem w ciazy:)
palemko na pewno bedzie dobrze...
lopciu kwiatku witajcie

Dziewczyny, widzę że dostarczacie tu ogorm emocji :tak:

Zjola, ogromnie się cieszę i gratuluję!!!!! :-)
Trzymam również kciuki za dzisiejszy egzamin, ale jestem pewna, że pójdzie jak z płatka :tak:

Na zamkniętym widziałam, że już kolejność do zafasolkowania zaklepana i wywróżona, to ja może z racji tego, że nasza koleżanka NIKUSIA obchodzi urodziny - życzę Ci kochana przede wszystkim spełnienia tego największego marzenia, żebyś była zdrowa, uśmiechnięta.
Widzisz cuda się zdarzają i myślę, że na nas też przyjdzie czas :tak:

Dla nas Dynia wróży Fasolki i filmik bijącego serduszka z wczoraj :-)

[video=youtube;XQWZQau4C1Y]http://www.youtube.com/watch?v=XQWZQau4C1Y&feature=youtu.be[/video]

Calogera - raz ciąża obumarła w 8 tygodniu. Nie wiadomo dlaczego przestała się rozwijać. Chociaż możliwe jest,że przeszkodziły zrosty.
Za drugim razem miałam zaśniad groniasty częściowy - czyli zapłodnienie komórki jajowej przez dwa plemniki na raz.
Mam nadzieję, że teraz w końcu będzie dobrze.

Koralikowa - dzięks. Mam nerwa :baffled:

Nikusia - wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń kochana!!! Zwłaszcza tego jednego ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry