reklama

Staraczki Weteranki...

Corazon, sukienusia taka
Zobacz załącznik 483009
Do tego białe bolerko:
Zobacz załącznik 483010
Buciki już mam w domu, bo dostałam kiedyś od koleżanki. Jak Wam się podoba taki zestaw?
Piękna :) Mała królewna będzie:)
My tez mielismy miec chrzciny w sierpniu ale przekladamy na wrzesień:tak: Bedzie ok 12/15 osób.
I myślałam o czyms takim, oczywiscie jak bedzi epogoda:tak:

Zjoluś jeszcze masz czas na mdlości a tym bardziej wymioty:tak: Mnie sie raz przytrafiło, jak poczułam zapach z ciastkarni bleeee:baffled:
Carzo za wizytkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mnie tez pomagala mięta:tak:
Hej Esme:*
Błonka błękit - super! Jak tam Zosieńka?
Ewciu weekend byl pewnie owocny :-D teraz czekamy i mocno &&&&&& zaciskamy;)

reklama
Suzi - z objawów to chyba mnie dzisiaj spanie dopadło, bo ledwo przed kompem siedzę. Czuję się jak bym miała zasnać zaraz bez kontrolo zupełnej. Ledwo zipię. A i zjadłam na śniadanie tyle co zwykle. Dwie kromeczki ciemnego chlebka z białym serkiem i pomidorkiem + ćwiartka ogórka zielonego. Było to o 10, jest po 14 a ja czuję się taka pełna jak bym miała zaraz eksplodować. Co jest?

Suzi - z objawów to chyba mnie dzisiaj spanie dopadło, bo ledwo przed kompem siedzę. Czuję się jak bym miała zasnać zaraz bez kontrolo zupełnej. Ledwo zipię. A i zjadłam na śniadanie tyle co zwykle. Dwie kromeczki ciemnego chlebka z białym serkiem i pomidorkiem + ćwiartka ogórka zielonego. Było to o 10, jest po 14 a ja czuję się taka pełna jak bym miała zaraz eksplodować. Co jest?
Babolku co jest??????:eek: W CIĄŻY jestes:-D!!!!!

Tak mój mały myszatek sobie śpi:) a to fotka pt" czy jest tu jakiś cwaniak?"
Dla wszystkich potrzebujących &&&&&&&&&&&&&&&& od aliego

Załączniki

• aaaaaaaaaa.jpg
    aaaaaaaaaa.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 35
  • bbbbbb.jpg
    bbbbbb.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki