reklama

Staraczki Weteranki...

cześć dziewczyny ;) kahaka zestaw cudny ;)) zjola masz jeszcze czas na mdłości, nie martw się, jeszcze się nacierpisz :P jak zwykle nie wiem o co chodzi, bo nie jestem na bierząco :P nie miejcie mi za złe :P życzę miłego dnia wszystkim paniom !!!!!:*::**:*:*:*:*

ps.zastanawiam się kiedy będę mogła jeść normalne rzeczy, bo żołądek nie odpuszcza :baffled:

reklama
corazon cola?? a to chyba właśnie podrażnia żołądek... wypij ciepłą zbożówkę bez mleka, mi działała kojąco na mdłości ;) nawet w upały piłam ciepłą, bo wogóle napoje żadne chłodne mi nie "wchodziły"..:P

Mnie na mdłości trochę mięta pomagała...
Błonka, nawet jak będzie chłodniej we wrześniu, to można na wierzch sweterek założyć albo kurteczkę. Ja dlatego właśnie to bolerko kupuję, bo kto wie, jak będzie w sierpniu...

Byłyśmy na spacerze i znalazłam komis dziecięcy i słuchajta :-D kupiłam 6 rzeczy za 40 zł! 3 bluzeczki, leginsy, rampersa i kurtkę na jesień :-) i super jakość, kurteczka z Next :-) będę tamtędy częściej spacerować :-p\
A jeszcze byście mogły mi doradzić, czy do tej sukieneczki kupić białe bolerko, czy może jasno żółte? O takie:
bolerko żółte.jpg
Tak myslę, że może by ciekawiej wyglądało, bo ten kwiat ma trochę żółtego...Jak sądzicie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry