reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
zuzanko no sa takie osoby co nie chcą.. kuzyn mojego m ma zone.. Zuzanne wlasnie hehe i ona nie chce dzieci.. woli kariere.. maja piekny dom kupe kasy, wakacje drogie zagraniczne...
koraliczku mnie twardnienia caly czas lapia... a ten bol od plecow mam ciagly ale bardzo lekki... wiec to moze jeszcze potrwac nawet kilka dni mi sie wydaje.. to juz taki ucisk chyba przed porodem... musze to przetrwac :)
sprawdz sobie zoladek.. moze smekta by pomogla co?

Koralikowa idź i porób badania zawsze będziesz spokojniejsza ,ja przy takich bólach to albo zapalenie pęcherza mam albo zapalenie przydatków:-(możesz sobie na wszelki wypadek pić wodę z sokiem żurawinowym i to takie letnie aby było do picia ,może to pęcherz?
Błonka no już wiesz to czas więc z godziny na godzinę akcja może być :tak:a co do koleżanki to tak właśnie czasem bywa ...znam takie osoby i one najszybciej zachodziły bo nie chciały :rofl2:

a na naleśniki zapraszam gotowe !

Błonka - a ty wiesz, że u nas dzisiaj zapowiadają burze, grad i trąby powietrzne :szok:. Oby się pomylili.

ze co????? kurde moj dach!!!! dobrze ze okno do piwnicy zamkniete bo by mi pralke zalało!!
ja u mamy dzis znow siedze bo emek sie boi mnie sama zostawic...
ja pitole niedosc ze dom tak ledwo stoi to jakas traba przyjdzie....
ale to na wieczor czy popoludnie??????????

reklama
Błonka - nie sprecyzowali ale pewnie po południu lub wieczorem. dzisiaj trąbią o tym od rana na tvn 24. Podobno jakieś dwa fronty się ścierają zimny i ciepły :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry