reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej... u mnie cisza... wzielam wczoraj prysznic ale ani w te ani we wte... twardnieje dalej i nic wiecej... to chyba jednak przepowiadacze tak jak czulam, tylko ile to moze potrwac :(( teraz bede czekac i czekac... :P

zjola to Cię kolezanka widze pocieszyla :P a moze zazdrosci co? :P
koraliczku no to moze jakis ginek na nfz poki co niech zobaczy co slychac a po 1 pojdziesz prywatnie i od razu usg zrobi co?
balbinka a Wy nie rodzicie? :-D
ide na owocki :)

hej dziewczyny

Błonka a można gorące prysznice brać? ja słyszałam ,że seksik pomaga ,chodzenie po schodach :tak:
Zjola witaj ,ja też myślę ,że przez koleżankę zazdrość przemówiła :-(

ja z kawką ,ale nie mogę Was nadgonić :confused2:

zuzanko no goracych to nie bo sie poparze ale cieple prysznice jak bedzie mi tak twardniec... to albo przejdzie albo sie wzmoży do porodu... a wczoraj ten bojler srednio rozgrzany mialam bo w domu nas nie bylo caly dzien, u mamy siedzalam od rana... i taka woda niby ciepla ale chlodna...
ide po kawke...
corazon jak tam sniadanko? :-p

reklama
Hej babeczki, ja tylko na chwilę bo humorek taki do bani mam :confused2:

Zjola, na to wychodzi, ze ja prababcią zostanę :eek:
Błonka, Dynia na razie też w dwupaku ;-)

Znowu jakoś mnie dopadło... Chyba @ się zbliża bo fisiuję. Dzisiaj od rana nie myślę o niczym innym tylko o tym, że eMek za mało interesuje się "naszym problemem". Że sam nie wpadnie na to aby powtórzyć wyniki badań, że przestał łykać witaminy a tak mu dobrze szło, no normalnie załamkę mam :-(
A z dobrych wieści, to dziewczyna, która ma identyczną translokację jak mój mąż, zaszła naturalnie w ciążę i teraz tuli 2-miesięcznego zdrowego synka :tak:
Tylko co z tego jak w naszym przypadku armia do dupy. Wrrrrrrrrr idę wyładować swoje złe emocje na chwastach póki nie pada...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry