reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hej
zjola, gdzie jesteś???????????
calogera, &&&&&. Płukanie raczej nie boli, tylko nieprzyjemne jest.
Koralikowa, &&&&&&&&&

Jezzzzuuuuuu, jak się ie wyspałam. Agatka mi wstawała o 1.30, 3.40, 5.30, 7....Spaaaaaaaaaaaććććć. Pogoda do d..., deszcz pada.

Noooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeee tyle do czytania, że szok! Was tylko na chwilę zostawić!

Wczoraj byłam zawieźć papiery do Opola i dlatego mnie nie było na bb. U mnie wszystko na razie ok. Cyc zaczął znowu boleć.
Wczoraj jechałam do tego Opola razem ze swoją psiapsiółką i ona powiedziała mi, że strasznie się cieszy z tego, że jestem w ciąży, ale że ona nie chciała by być na moim miejscu, bo mam przesrane przez kolejne 15 lat i roztoczyła mi wizję czarnej przyszłości ze zrzędzącym mężem i mną zalataną i zapracowaną przez resztę życia :szok:. Mam nadzieję, że nie będzie aż tak tragicznie. Młodego jakoś odchowałam i owszem ciężko czasem bywało ale bez przesady.

Esme - M się cieszy oczywiście :tak: Bety nie robiłam ale zrobiłam wczoraj progesteron i dzisiaj po 15-tej odbieram wynik.

Corazon - rozumiem, że ciśniesz do lekarza na NFZ? Ja chyba sobie odpuszczę. U nas jak przepiszą badania na NFZ, to są one do wglądu tylko u lekarza, który je zlecił, tak się wycwanili, więc nic mi to nie da, bo i tak ich do kliniki nie zawiozę :no:

Kasiu - prześliczne karteczki :)

Balbinka - to jak to jest? Będziesz babcią, czy ciocią? :-D

Zuzanko - kopę lat :)

Błonka - i jak tam?

Buziaki dla wszystkich i dzięki, że się o mnie martwiłyście ale wsjo ok :tak:

Wrocilam ...

IIII nic nie wiem,,nic nie mam w brzuszku ok....ale mam sie udac do gina,bo to chyba podloze ginekologiczne,,,wiec juz teraz mus isc...dlatego ze boli i dlatego ze sie staramy i najwyzsza pora...
tylko ja pojde dopiero po 1wszym niestety,bo nie mam kasy na te badania wszystkie...

zjola zgubo jestes.....a widzisz nie opuszczaj nas,,bo grozi zaczytaniem heeeee
kasiu ojjj Agacia mała,,w dzien jak bedzie spala,ty tez sie zdrzemnij....
calogera&&&& bedzie dobrze...

reklama
Corazon - no właśnie i dlatego u nas są inne przepisy i inne wymagania. Trudno zapłacę za te badania jakoś, bo do gina na NFZ po tych wszystkich przejściach nie chcę iść. Wolę fachowca :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry