reklama

Staraczki Weteranki...

ooo ooo uwaga brzuszek mnie boli jak na @ :-D hahaha no i co ja mam sobie myslec? sfiksuje przeciez hahaha

zuzaneczko wszystko stoi juz na swoim miejscu... wrzuce fote lozeczka :) z fluidkami :) ~~~~~~~~~~~~~~

HPIM3326.jpg

corazon moze 2 sniadanko? ja zjadlam dzis juz 2 kajzerki z szynka i pomidorem.. porzeczki, nektarynke i troche malin... zaraz ide po kawe bo nie moge dojsc do niej i zjem moze jakiegos herbatniczka :)

balbinko Dynia czeka na mnie :tak: albo ja na nią :P

reklama
Zuzanko - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Balbinka - :-D:-D:-D
Co do waszego problemu, to jak piszesz na dwoje babka wróżyła. U mnie też nic miało nie być, bo armia zazwyczaj mało żywotna i przeżywała 24 godz. a tu masz ci babo placek, jakimś cudem przetrwała 3 dni :szok:

Błonka - na szczęście możesz urodzić więc bierz sie do roboty i kropka :)

boli... od krzyza do podbrzusza przy pachwinie ale z jednej strony tylko jak biodro lec ii lekko powyzej... babcia sie smieje ze mnie ze to nie biodro tylko bol od krzyza i ze juz niedlugo... i troche sie zmartwilam bo to juz boli a twardnienia nie bolą... :no:
zjola a ta kolezanka nie ma swojej rodziny? moze tez ma problemy i dlatego tak powiedziala... ale chyba nie zlosliwie?

Błonka - mi to coś na bóle porodowe wygląda :tak: Koleżanka nie jest złośliwa, bo to moja serdeczna przyjaciółka, ale sama dzieci nie ma i może nie może ich mieć. Nie badała się pod tym kontem, bo się panicznie boi lekarzy a porodu, to już wcale sobie nie wyobraża. Jej mąż też nie ma dzieci ale jakoś nie ciśnie tematu, więc może im tak z tym dobrze.

zjola aha.. myslalam ze moze zazdrosc wziela gore... ale jak serdeczna kumpela to pewnie tylko tak sobie pomyslala a moja kumpela tez nie mysli co przy mnie mowi bo my jak stare lyse konie bardzo blisko ze soba jestesmy i nigdy sie nie klocimy nawet jak sobie nawtykamy co myslimy o roznych rzeczach itp to wiemy ze dla naszego dobra hehe

wiesz co bol jak bol ale mnie z prawej strony zlapalo tylko i mysle biodro - a babcia mowi ze z jednej strony tez moze bolec tylko i ze to od krzyza jej wyglada... jej stoicku spokój mnie rozwala... ale jak wczoraj miala regolarne twardnienia to patrzala tyl ko nazegarek kiedy mama wroci haha

jestem,nic nie wykazalo,bylam u gia,przepadal mnie,usg zrobic i wsio ok...to ja juz nic nie wiem..od czego mnie boli....grrr

zuzinka no tu trzeba na biezaco bo potem ogromne zaleglosci....bedzie dobrze..
Błonka no to działaj z mezusiem od weekendu,sexik pomaga..
corazon juz bylam,wiec jutro nie ide...
zjola jak tam dzidzia,,daje sie we znaki??

Błonka - no my też jak łyse konie, więc paplamy co nam ślina na język przyniesie. Poza tym ona ma ostatnio problemy w małżeństwie, więc nie dziwota, ze dziecko by nie było radośnie wyczekiwane w jej przypadku.

Koralikowa - Cyc znowu boli :) a tak poza tym, to żelek jeszcze nie ma czym kopać :-D

Błonka nic nie badałam,,,mam wszystko ok...tak pwoiedzieli...sama juz nie wiem..
w duszy to mam.....
a ty jak,,skurcze dalej jakies przepowiadajace??

zjola no to guciooo....a zelek jeszcze troche i pokopie...

reklama
Błonka ale śliczny pokoik :-)a może to bóle porodowe? albo oznaka ,że to już nie długo:szok::tak:
Koralikowa ,no moment i naklikane ja tylko do kuchni poszłam zaczęłam naleśniki smażyć a tu juz tyle napisane:tak::eek: a może to coś żołądkiem ?Zjola może faktycznie im tak dobrze ,ale nie wiem czy na długą metę tak można ??chociaż są małżeństwa które nie mają dzieci bo nie chcą:cool:Corazone oj ja już też nie mogę się doczekać kiedy będą te mdłości u mnie :confused2:ale czasami myślę ,że się nie doczekam ,ale trzeba w coś wierzyć :happy:

dzisiaj serwuje naleśniki z jagodami :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry