Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w ostatniej chwili cyknęłam zdjęcie bakłażanowi, zanim mój mąż go nie skonsumował
I ta ostatnia fotka taka kiepska, na szybko, bez pomysłu. I zła jestem, bo najważniejszej foty nie mam, bo pożarliśmy głównych bohaterów 
a ja dzisiaj fryteczki, jajeczko sadzone + sałatka z pomidorów, cebuli z odrobiną czosnku i świeżymi ziołami
może dorzucę jeszcze blanszowanego kalafiorka
mmm, wiesz co, muszę się do czegoś przyznać. Wczoraj jak robiłam te faszerowane cukinie i bakłażany, to sobie pomyślałam o Twoim konkursie. Chwyciłam aparat i tak etapami robiłam fotki ;-) Wszystko pięknie aż do momentu jak się zorientowałam, że nie zrobiłam fotki cukinii po upieczeniuw ostatniej chwili cyknęłam zdjęcie bakłażanowi, zanim mój mąż go nie skonsumował
I ta ostatnia fotka taka kiepska, na szybko, bez pomysłu. I zła jestem, bo najważniejszej foty nie mam, bo pożarliśmy głównych bohaterów
a tak się starałam ;-)
No tak, ale wiesz... ja jak coś robię i mam na coś pomysł, to lubię to zrobić to od początku do końca dobrze. No nic, podeślę Ci mój przepis i sama oceń czy to się w ogóle nada ;-)
Uwielbiam
Po psach, to fotografia jest moim ulubionym zajęciem a potem chyba kuchnia ;-)
chleby, ciasta, pierogi - no chyba wszystko sama robięale też ciągle się uczę ;-)
Jam wróciłaByło śmiesznie, położna starsza od węgla i prawie mi opowiedziała o pszczółkach+kwiatkach itd
))
Pan doktor starszy pan nawijający przez telefon, bez fartuszka...gabinet czysty i fotel też ale czysty metal)) Taki z PRL-u chyba
Lekarz pobrał cytologię, nie wiem po co bo mówiłam mu, że niedawno miałam robioną...mówi do mnie, że kropla krwi może polecieć, wkłada rękę do badania i wyciąga całą we krwi, prawie zemdlałam ze strachu, że coś się stało...ale on twierdzi, że to przez nadżerkę. Potwierdził ciążę, ok 6tyg.
Mam skierowanie na badania i USG, uwaga, uwaga w 12tc)) hahaha i to w innej placówce...no ale cóż...będę tam dreptać + prywatnie...będę spokojniejsza
Zaraz wrzucę zdjęcia mojej oficjalnej karty ciążowej![]()