reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
pyscku a co zapalenie masz?

nie wiem, ostatnio mam biały grudkowaty śluz i swędzi mnie strasznie :-( ale gin przepisał mi maść ale boje się jej teraz używać bo jak udało się to mogę przez nią poronić, więc używam tamtum rosa :-) ale pomaga na chwilę ...

Pyscek przez stan zapalny moze sie przesunac,,ale trzymam &&&&&&&& zeby wogole jej nie bylo...
hmm... czyli już mam przyczynę :) dzięki :*

Pyscku widze ,że jedziemy na tym samym wózki ja także mam zapalenie:(((((((((((((((( tobie się nie pojawia@ i z całego serca życzę 2 pieknych kreseczek ja testuje w piątek rano zobaczymy co będzie.
no zobaczymy, jeżeli do 30 się nie przypałęta to zrobię test przed wizytą :)) Tobie również życzę II kreseczek :) jedna dziewczyna na forum ze starań zaciążyła właśnie jak miała stan zapalny :) więc może i nam się uda :)

Noo ... ja po pracy, po kolacji i kąpieli a teraz piwko i relax :D

MMM, Kahaka, - sprowadzam Was na ziemię...wiem, że bardzo chciałybyście ujrzeć u mnie plusa ....O SOBIE NIE WSPOMNĘ...bo zacznę ryczeć:sad:
Kahaka może zaświadczyć, że moje wykresy takie właśnie są na ostatniej prostej wybijają tak, że dupa w 14 d fl boli jak spadają...

Niestety mam tak mocne bóle @, że na prawdę to coś strasznego...nie boli mnie tak w czasie @ jak teraz na dzień przed :baffled:... ten cykl już stracony...a w przyszłym mam tyle pracy, kursów i imprez, że nie wiem czy dam radę wpadać na forum i w ogóle robić notatki i pomiary :baffled:... no ale odpoczynek od tego kołowrotku płodnościowego też ma swoje dobre strony...
Zjola - ja już garść leków łykam... teraz jeszcze od 3 dni ibuprom przeciwbólowo... no i wczoraj zapodałam sobie urosept bo coś mi tam nie pasuje w tych moich nerkach... i nie ukrywam MAM DOŚĆ ...

Pyscek - &&&& ja też znam dziewczyny z 28 dni, które miały stan zapalny i okazywało się, że fasolka jest dlatego Tobie tego serdecznie życzę!!!
Mama- kochana &&&&&&&& niech się WRESZCIE KOMUŚ UDA NO....:tak::tak:
Błonka- BOSZZZZZZ jak ja Ci zazdroszczę tego aniołka - piękna jest no....

witajcie ..ja przy kawie..

Kahaka hahahahaa..nie ,nietoperzowania nie było ..choc jak tak leżałam to mi sie Nikusia przypomniała ;))))

Nikusia tempka nadal wysoko ..nad linia podstawową więc ja jeszcze &&& nie puszczam-noł łej ...

Pyscek witaj ;)

Koralikowa-biały jest sąsiadów z bliźniaka ..nasz jest beżowy + budyń wokół okien..

Błonka miód ..malina ;)))) piękna Zosia :))wycałować stópki:-)

miłego wszystkim ;)

Mama - no wiesz..trzeba było sobie powisieć :tak:;-):-)
Kochana dla mnie temp. to żaden wyznacznik...jutro już całkiem padnie...ja wiem, że ciąża wykluczona...tak już mam...nawet testów robić nie muszę....także dzięks...

Hellloł :-)
mama Tobie również miłego dnia!
Nikusia, ja też kciuków nie puszczam, nie zaszkodzi :-D
zjolka, a jakim cudem powiększacie mieszkanie? Do sąsiadów się przebijacie czy co? :-D my też mamy 52 metry.
olunia, jak tam? Teściora robisz jutro?
a pyscek jak?
A Balbinka gdzieeeeeeeeeeeee?

U nas pogoda cudna. Idę około południa na spacer z koleżanką, na pocztę muszę zajść Agatki sukienkę wysłać babeczce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry