reklama

Staraczki Weteranki...

Witajcie dziubaski :)) :**
u mnie dziwnie bo wczoraj miałam mieć @ a brak .. nawet nie mam za bardzo objawów na nią ... kurcze czy przez stan zapalny może przesunąć się @ ?? lub przez dźwiganie ciężkiego ??

reklama
mama, juuuuużżżżżżżżż???? Myślałam, że z tydzień się to robi... Ale fajnie, że dobrze wyszło.
pyscek, przez stan zapalny może być przesunięcie moim zdaniem, przez dźwiganie nie sądzę. A może test zrób?

Kahaka my mielismy baranka białego a teraz mieli pomalować na kolor cały dom a wokół okien obwódki i na jednej ścianie po 3 paski ..
zrobię fotki to Tom wstawi ..teraz myję okna ;))

a zaraz trza obiad robić .

bryyyyyyyyy

nikusia ok zaraz wejde tam..aa i milego dnia tobie..
kasiu no to dobrze,,bo ja pamietam jak mi sie maly darl...cala noc....
mamita jasne tylko masaz,,hmm,....
zjola :szok:szczena opada.......zajebistaa furaaaaaaaaaa....
olunia no czad,,cos w tym jest...
kwiatku pokaz kiecke:)))
Pyscek przez stan zapalny moze sie przesunac,,ale trzymam &&&&&&&& zeby wogole jej nie bylo...

Pyscku widze ,że jedziemy na tym samym wózki ja także mam zapalenie:(((((((((((((((( tobie się nie pojawia@ i z całego serca życzę 2 pieknych kreseczek ja testuje w piątek rano zobaczymy co będzie.

heeejjjj :-D

mała spi :D mam chwile dla siebie ;-)
mama pokarmu troche mam, dzis probowalam przystawic po odciagnieciu ale skonczylo sie na butli ktora przyszykowalam w razie czego... ale nie odpuszcze zaraz biore laktator i znow odciagne i popoludniem sproboje znow przystawic najpierw do cycuszkow :)

gratki elewacji.. nareszcie fachmani sie spisali :-p my mielismy robic ale teraz nie ma sensu skoro sprzedajemy dom... a jaki kolorek macie???

zjola sama bym sobie pazurki zrobiła takie ładne :)

kahaka własnie ja odciagnelam pokarmu z obu wyszlo mi 140 ml, potem przystawilam jeszcze ale ona sie denerwuje, nie umie zlapac a jak zlapie to po kilku razach puszcza i zabawa od nowa w łapanie...

Pyscek chyba tu nowa? :) wiec witam się i ja bo chyba jeszcze tego nie robiłam :)

Błoneczko, no tak to wygląda niestety, początki są trudne, ale jak będziesz podawać butlę zamiast piersi, to Zosia nigdy nie nauczy się łapać. Pierś i butelkę ssie się zupełnie inaczej. Jeśli już musisz dokarmiać, to PO dostawieniu do piersi, a nie przed. Powodzenia Ci życzę, nie zrażaj się - ja przez 2 miesiące karmiłam przez nakładki silikonowe, a potem udało mi się je odstawić i karmimy się z powodzeniem :tak:

reklama
wlasnie pani doktor kazala przejsc na butle bo ja mam dalej malo i chce sie rozbujac bardzo z laktacją... no ale butle musze podawac wiec nie wiem jaki bedzie tego efekt...
masz racje najpierw cyc potem butla, mam z can polu jakies nakladki ale ona wolala smoczki z lovi... zobaczymy, bede wszystkiego probowac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry