reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Nikusia - małż marudzi, że motorek mały ale ja powiedziałam, że albo ten albo żaden, bo ja się na parkingu nie będę zastanawiać czy grzmota z podnóżka do pionu postawię. Jak się wprawię to może kiedyś zmienię na większy. Na początek ten pasi idealnie. Malowanko pasuje mi do kasku :-D. Strojnisia ze mnie co? :-D

Kasiu - czuję się na szczęście lepiej. Wczoraj temperatura 37,1 przed południem a potem już 36,7. Dzisiaj nie mam więc ok. Brzuch już prawie nie boli, mam nadzieję że po drugim antybiotyku przejdzie wszystko zupełnie i będę jak nówka.

Witam sie dziewczynki
dzis znowu mi się śniło że rodzę urodziłam znowu slicznego zdrowego chłopczyka ale tym razem rodziłam go razem z siostra w wannie :) w domu a za oknem palił się sąsiedni wieżowiec całe 10 pieter i się obudziłam ale to nic sen był tak realny że sie obudziłam i patrzyłam gdzie jest dzidzius coś czuje że ja juz mam obsesje że tak bardzo liczę na ten cykl że juz mam urojenia:(((((

KORALIKOWA tak sprawdzałam same dobre rzeczy oznaczał :)ja nie bardzo lubie senniki wróżki i horoskopy ale kilka mi sie sprawdziło w 100% np za panienki byłam z ówczesnym jeszcze narzeczonum a obecnym mężem na wakacjach w Gdyni i była takm taka pani z papugą która wyciągała kolorowe kartki z wróżbą i tam było napisane że będe miała męża Piotra i że dostane spadek i w przeciągu 5 miesięcy byłam żoną piota i dostałam spadek po babci ale to nic kupiłam tam jeszcze wróżbę w pudełeczku w którym był płód taki 6 tygodniowy przyjechałam do domu i zrobiłam test po jakimś miesiącu i okazało się że jestem w ciązy w 6 tyg:))))) zawsze takie wróżby zwalam na przypadek a może nie słusznie

olunia, to ciekawe co piszesz, może i przypadek, a może rzeczywiście coś w tym jest ;-) a temperaturę mierzyłaś dziś? Trzymam kciuki, żeby sen o maluchu się ziścił :)
Nikusia, ta moja pobudka o 6 to nie była pierwsza niestety :no: wcześniej wstawałam o 3.20...Jeszcze nie było takiej nocy od pół roku, którą bym przespała ;-)

KAHAKA tak 36.85 minimalnie spadła miałam potem jeszcze raz zmierzyć ale odpuściłam po za tym jestem na nystatynie po tym cholernym duphastonie:(((((( gin kazał mi testować w piątek a to i tak2 dni wcześniej jak ostatnia @ była nie wiem czy odczekać do niedzieli czy jak jestem to i tak pokaże w piątek nie wiem sama co robić ?

Ostatnia edycja:
reklama
kahaka zabij mnie nie wiem jak się to liczy wiem że mam 28dc a jak byłam na usg w 11dc to pęcherzyk miał 2cm i powiedział że owulacja między 14 a 15 będzie temperature mierzę dopiero parę dni więc kiedy dokładnie skoczyła to nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry