reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... A nie można ich bzyknąć, ... bo je, k**wa, głowa boli!:-D:-D:-D

DZIEŃ DOBRY WETERANKI MOJE KOCHANE...
Pyscek-
dzieciaku a Ty to spać nie możesz???:szok:...
:-D:-D:-D ależ żem się uśmiała... a po czym do takich wniosków doszłaś ...no masakra... ale muszę Wam powiedzieć, że ból głowy to już nie wymówka to ZACHĘTA :tak:....nasi kochani mądrzy badacze- wybadali, że sex jest najlepszym, najszybciej działającym (tu możemy polemizować ;-):-)) środkiem przeciwbólowym :happy2::-)
Zjola- blog super ale ja nie komentowałam więc nie wiem czy trudności będę miała...;-)
DZIEWCZYNY DZIŚ PIĄTEK NARESZCIE :-)

witam się dziewczynki

pyscku ja także sie uśmiałam ale to samo życie:)))))
KINGA dzięki:-)

Dziś termometr kochany wskazał 36.85:) skoczyła o 1.5 kreski jutro niby planowo ma być@ ale ja mam nie regularnie pobolewają mnie jajniczki ciesze się że nie zrobiłem tego testu leży w łazience na półeczce i czeka na poniedziałek :-):-)

Zabieram sie za jakieś sprzątanie i muszę upiec biszkopt na niedzielne ciasto na odpust u teściowej bedzie pyszne z kremem capucino delicjami i galaretką :-):-) jak by jakaś pani nie wiedziała co upiec to ja sie polecam :-):-)Lece do sklepu po kaszanke od kilku dni nie jem nic innego takiego mam na nią smaka . Smak dzieciństwa nie jadłam jej z 10 lat mmmmmmm pyszotka szkoda, że tylko ja ją w domu jem moi panowie mają inne upodobania a to straszne utrapienie bo wymyślenie co mam ugotować aby każdemu dopasować koszmar.DZIEWCZYNKI miłego piątku jeszcze tu zaglądne z kaszanką w ręku:)

Witajcie ;)

Olunia noo piekna tempka ..nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..

Pyscek hahahahaaaaa..dokładnie :)

Nikusia -nie polemizuj ;))) ja sprawdzilam i sex działa na ból głowy w te pędy...
szybciej oddychasz--->dotleniasz mózg--->ból głowy przechodzi ;))
moj Tomi jak słyszy ,że mnie boli glowa to mówi-oki..ide po prysznic:-p

Kahaka dokładnie ..wczoraj tez byłam na blogu naszej Zjoli i nie mogłam dodać komenta...
czy dziś Agatka też tak ładnie pospała??

Bree,Błonka-pamiętamy o Was karmiące mamy :))

miłego kochane ;)

Ja :confused: no nie polemizuję, której ile czasu potrzeba aby ból głowy przeszedł :tak::-D..ważne, że działanie jest przyjemne :-)
Mój już też odpowiednio reaguje jak tylko mu powiem, że mnie głowa boli :-D...he he.. no te teges...aaaa
co ja miałam napisać..
Olunia- no to &&&& ale coś mi się zdaje, że ty z tą kaszanką powinnaś test zrobić no...
Kinia- zazdroszczę u mnie się zapewne zaraz zacznie jak nie dziś to jutro ehhhh życie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry