reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Mama jesteśmy umówieni na 22.30 pod Łodzią :szok:. My to naprawdę normalni nie jesteśmy :no:. Jest tak dlatego, że jutro rano ma przyjechać oglądający a mój M pracuje. Facet sprzedający wraca dzisiaj z trasy i będzie w domu ok 22 i stąd ta zwariowana pora. zaraz wyjeżdżamy. Jedziemy busem, żeby w razie gdyby motor na pakę władować, bo on nie jest zarejestrowany tylko przywieziony z Niemiec.
Jutro napiszę wam czy coś z tej wariackiej eskapady wyszło :-D

znikam na jakiś czas z bb.
w razie czego macie do mnie nr kom. i fb.

stało się coś... ;/
ale nie chce pisać tu co dokładnie..
wrócę na pewno. pamiętajcie mnie

Kinga - przykro :-(. Wracaj prędko!

Kupilim motór! Nie ta sztuka o której pisałam tylko inna ale wygląda tak samo. Pojechaliśmy o 19-tej, wróciliśmy o 3.30 rano a ja i tak spać nie mogę :-D Przedstawiam moją perełeczkę.

Witam sie z rana
mierzyłam tempe 36.8 mysle piękna tempa lece zrobić ten test i jak zwykle rozczarowanie jedna kreska nie udało sie przepłakałam 2 godziny teraz juz jest oki muszle mysleć pozytywnie była owulacja ai to juz jest super,muszę mojemu kupić flegaminę i ten lek jak on sie nazywał ten dla kobiet po 30 ?

zmykam sprzątać mieszkanko i na zakupki wkoncu dziś sobota energia mnie rozpiera muszę wyładować złe emocje na sprzątaniu

ZJOLa ile takie cudeńko kosztowało jeśli mogę spytać:)

Ostatnia edycja:
Hej
zjola, suuuuperrrr! To teraz będziesz śmigać :-D wiesz co, ja to nie lubię motocyklistów (nie obraź się), zwłaszcza takich młodych chłopaczków - jeżdżą u nas jak szaleni i pierdzą tymi motorkami i mi zawsze Agatkę budzą :crazy:
olunia, przykro mi :-(

U nas leje od rana. Agatka wstała o 5.30, no bosko...

Olunia - troszkę kosztowało ale to wydatek na ładnych parę lat.

Kasiu - przecież ty nie musisz lubić motocykli. Ja cię rozumiem. Jak Agatkę budzą to tym bardziej. Ja tam nie jestem z tych szaleńcóew, co muszą rozwijać prędkości ponaddźwiękowe. 70, 80 km/h mi wystarczy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry