reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kasiu - niestety tak było. Ja teraz patrzę na te wydarzenia spokojniej niż kiedyś ale możliwe, że jest to wstrząsające dla osób postronnych. Niczego nie wyolbrzymiam. To cała prawda. Podejrzewam że i dzisiaj chorym nie jest lepiej na tym świecie. Jedno jest pozytywne. Te wydarzenia ukształtowały mnie i chyba w nich jest odpowiedź, skąd biorę siłę podczas kolejnych porażek.

zjola suuuper!!! daj sie karnac :-D

palemka :-D szybkiego i malo bolesnego porodu ;-)

mama u nas leci.. jutro juz minie 2 tygodnie........ :szok: mala troche marudna byla wczoraj przez ten gorac chyba... i dzis do poludnia tez nie spala 4h...

Ello :-)

Normalnie wieki mnie tu nie było :szok:
Nie ma szans abym Was nadrobiła :no:
Zjola, ale masz motórrrrrrrrrrrr :rofl2::-)

A my mieliśmy w zamiarze kupić sobie lodówkę na rocznicę ślubu. Do lodówki dołączyła zmywarka (w końcu doczekałam się ukochanej mojej :-D) a wyszło na to, że odświeżamy jeszcze meble + spiżarnię i generalnie totalna demolka od 2 dni i jeszcze końca nie widać :baffled:

W dodatku znajomi wiedzą, że ja na urlopie i dzień w dzień ktoś u nas jest, nawet bąka nie można sobie swobodnie uwolnić :dry::sorry2::zawstydzona/y:

Także wybaczcie kochane, że tak rzadko do Was zaglądam, myślę że jeszcze tydzień-dwa i znajdę czas na chwilę relaksu :tak:

Buziam was wszystkie!!! :-p:rofl2:

hej wam

ja wczoraj bylam z kolezankami na piwie,na imprezie,,mialam wrocic o 22,,bylam po 24...

zjola wow..przyjedz do mnie,,przewieziesz mnie????pleaseeeeeeeee....super furaa..

palemko szybkiego porodu kochana...

Balbinko noo nie nadrabiaj,a badz na biezaco...

Kiniu łajjjj:-(wracaj syzbko do nas....
olus a le skzoda:((

Szybko witam się i ja:-)
Zjola-
motór pierwsza klasa :tak:
Błonka - &&&& za to, żeby mała wreszcie dała Ci pospac , dla takiego maluszka 4 h przerwy to na prawdę dużo...
BALBINKA------NO NARESZCIE...:tak::-) już się zastanawiałam czy przypadkie psy cię nie zjadły noooo;-):-)
Ja dziś 2 dc :-(:-( no ale już się przyzwyczaiłam... niestety mnie też będzie mniej na forum ale tylko z nadmiaru obowiązków...mam od groma roboty we wrzesniu do tego chcemy wreszcie się wziąc za sypialnię...no masakra...no i rok akademicki za pasem więc pracy w pracy też będzie od groma...dlatego nie znikam ale nie wiem jak dam radę z logowaniem...córa idzie do 1 klasy więc też czasu będę teraz jej więcej poświęcac... ALE JESTEM i na pewno dawac znaka będę :tak:...
MMM- cześc, Koralikowa - cześc!!
RESZTA KOCHANYCH WETERANEK POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!
KINIA- JESTEM Z TOBĄ ale to na FB już Ci pisałam:tak:

reklama
szok moje dziecko nie chce spac.. w nocy duzo nie spala a wdzien moze z 2 h albo 3 i to z przerwami.. teraz poszla spac ciekawe na jak dlugo............... ale jestem zmeczona.. a maz wraca dopiero o 21.30.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry