reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Błonko a Ty brałas CLO non stop przez 10 mies czy z przerwami? no własnie lekarz mówił ze sa male szanse zeby pecherzyk peknął po luteinie ale jakims cudem na usg stwierdził ze jednak pęknął...sugerowałam mu wtedy zastrzyk z pregnylu ale sie nie zgodził

reklama
Błonko a Ty brałas CLO non stop przez 10 mies czy z przerwami? no własnie lekarz mówił ze sa male szanse zeby pecherzyk peknął po luteinie ale jakims cudem na usg stwierdził ze jednak pęknął...sugerowałam mu wtedy zastrzyk z pregnylu ale sie nie zgodził
pod rząd, potem brałam puregon, ale mimo ze kupe kasy wydalismy, pecherzyki niby lepsze po nim, ale i tak się nie udało nawet po inseminacji... wiec wrocilam znow na clo i na clo sie udalo.

Laski tak ogolnie gdybym czasem nie zagladała to Smacznego Jajeczka i świąt mile spedzonych w gronie najbliższych no i spełnienia marzeń tego najważniejszego szczegółnie a dla mamusiek duzo sił i pociechy z maluszków

reklama
witam ..pozdrawiam i ściskam ;)

zostawiam termos z kawą -->proszę się częstować :-D

ja w pracy ,ale uzależnienie daje znać więc wlatuję .

Koralikowa
a czemuż Ty na L4?

Do góry