Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bree, znalazłam w internecie instrukcję na buciki, ale słowną i zobaczę, co wyjdzie.
mama, ja dziś robiłam zapiekankę makaronową z "Pomysłu na..."
no i gdzie ta LILITH?
U mnie nie ma śluzu wcale, tylko jajnik boli ciągle, już z tydzień.
ale cudne to jest!!! Napracowałaś się! Ja marzę, żeby zrobić kiedyś pled kolorowy, dziecięcy oczywiście. Dobrze, że zaraz wakacje, to będę się uczyć dziergać :-)
Były tylko 2 glutki rozciągliwe i na tym koniec... Żeby tylko ta tempka skoczyła jutro! Bo jak ma skoczyć w tygodniu, to ja dziękuję za "współpracę"...
dlatego teraz się motam. Ale myślę, że z tym opisem, co znalazłam, pójdzie lepiej. Bo poza tym, to ładne mi słupki wychodzą ;-)jakie to ładne :0kahaka to nie jest trudne jak widzisz, nigdy wczesniej nie robilam tego, ale pojecie mialam, chociaz nigdy nie umialam robic tak w kolko tych rzedow, czyli Ty masz z tym problem teraz, ale sie nauczysz, a jak nie to pytaj. Wrzuce teraz moj kocyk i spadam do pracy:
Zobacz załącznik 362583Zobacz załącznik 362584