• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Witam z rana!
Oliwka, napiszesz wiecej o rozprawie, bom nie w temacie...
kahaka, dawaj zdjecia tych bucikow :) Czekamy wszystkie!
mama, dzialaja antybiotyki? Poszalalas w nocy? :tak:

Czy ktos ma jakies wiesci o Lilith?

reklama
Kora,moja siostra zamieszkała z nami decyzją sądu na tzw czas trwania postępowania.
Mojej mamie chciano ograniczyć lub odebrać prawa rodzicielskie.Kwalifikacja się zmieniła i dostaliśmy wezwanie na rozprawę o odebranie praw rodzicielskich oraz proszono nas o przedstawienie iluś tam dokumentów celem sprawdzenia czy nadajemy się na rodzinę zastępczą dla mojej siostry,ma 10lat.No i właśnie dzisiaj jest rozprawa.
A moja mama jest alkoholiczką.Taką co pije raz na 2-3miesiące ale przez 2tygodnie,ma tzw ciągi alkoholowe.

witajcie środowo:-D:-D

Kora- hmmmmm:-pczy poszalałam w nocy???:rolleyes2:pewnie ,ze tak-mąż poprostu mnie dopadł-jakis dzikus w Niego wstąpił:elvis::rofl:
hahahahahaha...
potem błogo zasnęłam:)

Martusiaaaaa- jak tam ,działaliscie;)??

Kahaka- bo gdyby wzrosła w piątek to już byś miała męża tak??:sorry2:najważniejsze,ze działaliście zanim wyjechał ,moze kilka ~~~~o przeżyło skoro wczoraj była owu...&&& :)

Ewcia- miłej pracy,wlatuj częściej i powodzenia u gina-lipiec juz niedługo:)&&&&

Oliwka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za rozprawę!!

komu kawki??? :unsure:

Ja już po kawce,zaraz jadę coś przegryźć żeby nie paść w sądzie.Strasznie boli mnie głowa ale to pewnie z nerwów:(

Oliwka- może jakiś presen łyknij jeśli nie Ty prowadzisz...uspokoi Cie trochę ..

Palemka- kochana moja jeszcze do Ciebie miałam napisać -dzięki za &&&&&&&&&&&&:)))
bedzie dobrze-&&&&

a co do rezonansu to byłam u ogólnego w poniedziałek i powiedział,ze skoro mam taki zielony katar to znaczy ,ze zatoki "puściły" zawory i jeśli głowa juz nie boli to prawdopodobnie to od tego i ten krwotok też bo juz takie ciśnienie było...
wiec narazie kazała się wstrzymać z rezonansem...skierowanie mam ważna,więc jakby ból wróciły to zawsze mogę iść zrobić...

a Ty jak z samopoczuciem słodziaku mój kochany????

AHA- nasza Pani Alicja-zachywcooooona prezentem :)))))
powiedziała ,ze porobiła fotki tel.i zaraz porozsyłała po rodzinie i znajomych :)))

bardzo się cieszę,ale...wiedziałam ,ze Jej sie spodoba;))))

Witam się i ja :-)

Oliwka &&&&&&&&&&& za rozprawę, ale czuję w kościach, że wszystko będzie po Waszej myśli :tak:
Mama i pozostałe staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wpadki :-D

A ja znowu nie widziałam Toma mamy buuuuuuuuuuuuu :-(

U nas miało padać a tu słoneczko od samego rana i jeszcze wróbel wleciał nam do domu :wściekła/y: psy zrobiły taką pogoń za nim, że aż dziwne że ptaszyna nie zeszła na zawał ;-) ale sytuacja opanowana, wróbel wyleciał przez okno i chyba zapamięta na zawsze aby nie robić takich numerów ;-)

Wiecie co... wczoraj widziałam się ze znajomą (bo koleżanka to by było za dużo powiedziane). Ma prawie rocznego synka. Zaszła w ciążę od razu, przez całe 9 miesięcy paliła papierochy, dzieciaka karmi tylko piersią i co? Je, pije co chce, pali nadal i gdzieś ma co inni mówią, że to szkodzi dziecku. Zupełnie jej nie rozumiem jak tak można :no: no i teraz drugie planują, masakra....
Z kolei inni nasi znajomi, lata po ślubie, właśnie się wprowadzili do swojego domu i... zaliczyli wpadkę. I też panika. On mega niezadowolony, ona tez narzeka, że nie teraz chcieli, bo mieli w planach tam i tam pojechać, pozwiedzać.... A ja to wszystko widzę i słyszę i szlag mnie trafia. Mój m nawet tego wszystkiego nie wytrzymuje i jak jesteśmy sami to głośno to komentuje. I gdzie tu sprawiedliwość? :-(

Kora- dzięki kochana :)
mam nadziej,ze wpadka nam się przytrafi...

no i szczęśliwa jestem,ze Pani Ala zadowolona :)))

a Lilith na bank ma coś z kompem...

Balbinka- dzięki za &&& :)
a z ta kumpelą brak słow.....

Ostatnia edycja:
oliwka - mocna zacikam &&&&&&&&&&&&&&&&

kahaka - ja tam widziałam Twój wykres i mam inne zdanie niż Ty, nie panikuj, wdług mnie wszystko wyglada bardzo dobrze!

A ja miałam nadzieję, że moja tempka jakoś dizisiaj odbije do góry, a tu nic, czyli jutro pewnie @ przylezie, ech.... szkoda słów....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry