• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Martusia- to zbieraj siły:)) w końcu mąż dotrze...
Kahaka-pięknie,ze buciki oba skończone :))
jutro czekamy na fotkę-a jaki kolor robiłas chociaż napisz..

a ja wogóle nie wiem co w moim cyklu słychać..śluz jakis tam mam ,ale to pewnie po acc600 on rozżedza wydzielinę i śluz..
nie mierzę tempki ,nie robie testów owu..
dziś.............13 d.c. i to bedzie nasze pierwsze przytulenie w tym cyklu-zatoki nie dały wczesniej..
cykle mam 25-27 dniowe wiec mogę już byc po owu nawet...
no ale po co analizowac ,jak ma byc wpadka to bedzie :-p:-D

reklama
mama no u mnie te mdlosci popoludniowe jeszcze sa
ale da sie z tym zyc
a tak to super i juz nawet brzusio widac

a to fluidki dla was kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hellołka moje kochane

Ja zaraz mykam do pracki..
Bardzo mocno trzymam kaski za wasze testowania &&&&&&&&&&&&&&&&&&&..
Ja odpuszczam,na pewno nic z tego nie wyjdzie,,ale na poczatku lipca lece do lekarza,,ginka oczywiscie,,zbaDAC SIE WSZEM I WOBEC,,HEE

buziole na caly dzionek,papaa

Hej,
U mnie temperatura dziś wzrosła, w najgorszy możliwy dzień :-( Nie mogła poczekać do piątku????:-(:-(:-(
Usuwam więc suwak, bo testować nie będę.

MIŁEGO DNIA!

Witam z kawką:)
Dzisiaj rozprawa o pozbawienie praw mojej mamy do Oliwki i ustanowienie nas rodziną zastępczą.Jestem cała w stresie!!!!

reklama
oliwka - juz pisałam na staraczkach, ale i tu napiszę - trzymam kciuki za pozytywny tok :)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& myslami jesteśmy z Tobą !!!

mama - czesc mamitko, Ty miałąś miec ten rezonans , byłąś już ? Wszystko dobrze ??? całusy :))

To dla Was : &&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry