• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Martusia- my też często nad jeziorko latem jezdzimy bo mamy 2,5 km do jeziora-czyste i z pomostem.

Kahaka- kupilismy pani Ali zestaw ręcznie malowanych-przecudnej urody,włoskich kubków-4 szt i miseczek -4 szt...
w takim srebrnym stojaku ,zeby mogła postawić w kuchni na blacie-prześliczny jest ten komplet-mam nadzieje sama taki kiedyś dostać-do tego zestaw(3szt) orientalnych herbat z herbacianego sklepu,zagramaniczne słodkości i płatki z orientalnymi owocami :)))

pani Asia-pomocnica dostała zestaw kosmetyków z Marks& Spencer
pani kucharka-bombonierke w kształcie kwiata z Milki i dużą kawe Kronung Jacobs rozpuszczalną ...

Amalfi- myslę ,ze Tom nie zgodzi się na fotę w pełnym uśmiechu :))))))))))
i dzięki za komplement-mogłabym mieć jeszcze 2,ale jeszcze 1 nam wystarczy...nie chce być zachłanna..a poza tym nawet przy trzecim jest problem to o kolejnych nawet nie śmiem mysleć...

Martusia- &&&&&&&&&&& za przytulanko-mój też patrzy nam mnie łapczywym wzrokiem,więc może...:-p

reklama
Kahaka, gratki!! ;-) Dawaj fotę!

Mama a jak basen wpływa na Waszą trawę? Nie niszczy jej, czy masz jakiś patent jak temu zaradzić? Jak masz to podziel się. :-)

Ostatnia edycja:
amalfi, Bree, wstawię fotę, jak drugi dorobię. Oczywiście nie jest to jeszcze dzieło sztuki, ale chyba w końcu zajarzyłam o co kaman :-p
mama, bardzo fajne upominki. A co do dzieci-ja kiedys myślałam, że chciałabym mieć trójkę. Ale przedwczoraj rozmawialiśmy z mężem, że nawet jedno nam wystarczy, byle było...

U mnie chyba jednak nie było owu...Tempki mam dalej niskie. Ach, nie lubię tego. Czai się ta owu strasznie. Teraz to już niech czeka do piątku, bo jak nie to będę strzelać.

Kahaka- czekamy na fotki-na pewno wyszło pieknie ;)

Bree- nie mam patentu na trawę bo nie mam bzika na jej punkcie-jest po to żeby na służyła..dzieci biegaja po niej boso...jedyne co to basen stoi w jednym miejscu i w jednym trawa jest odgnieciona...

rozumiem, rozumiem Mama. Masz świętą rację trawka jest by służyła i by było miło po niej podeptać. Chodzi mi tylko o to, czy jak postoi trochę ten basenik to się nie robi goły plac pod spodem. Może masz innego rodzaju basen. Znajomi kupili taki na ileś tysięcy litrów i rozłożyli na miesiąc czy dwa to po tym czasie po trawie zostało wspomnienie. Teraz położyli kafelki takie chodnikowe w miejscu na basen i na nich stoi.

Amalfi- wiem,wiem ,ze żartowałaś :))ale wierz mi ,ze gdybys zobaczył takie zdjęcie to ubaw po pachy byś miała:-D:-Dchoc tu sie nie ma z czego śmiać:sorry2:

Bree-nie,nasza trawa jest ,tylko jest mocno ogdnieciona,ale jak na kilka dni składamy basen to w tym miejscu mocno podlewamy i trawa "wstaje"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry