• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jestem ;))

wszystko się cudnie udało-przyjęcie niespodzianka wypaliło :)) oczywiście mową walnął kto???????? Ja !! :))
pani Ala sie popłakawszy :))
dostała masę kwiatów...laurek od dzieci i prezenty...

pozostałe panie też zadowolone :)

Nosz by to!!Mama, Ty nie potrzebne te zdjęcia wklejałaś!! Tak wszystkie Twojego Toma urodę komentowałyśmy, że Ci go zauroczyłyśmy!! I masz babo placek. Jak tu w czary - mary i uroki nie wierzyć!! Trza mu było kokardkę czerwoną gdzieś przypiąć jak już zdjęcie nam tu wstawiłaś. ;-)

Bree- Ty masz rację-faktycznie-skoro stało sie to bez przyczyny to faktycznie-za bardzo Go chwaliłyscie:sorry2:
no a teraz trzeba bedzie bejcować kasę na nowego zęba..;/

Wikula- jesteś ????jeśli tak to daj znać -skopiuje na chwilę fotki które wtedy wstawiałam i za chwilę wycofam..

pozdrawiam wszystkie :)

Martusia- dzięki :)
teraz mam nadal taki kolor i fryzurkę :) dobrze sie tak czuję i już 1,5 roku tak sie ścinam..

a kiedyś pytałaś o basen czy mamy murowany czy dmuchany-to właśnie mamy ten co na zdjęciu-z pompowanymi siedziskami i zagłówkami :)) dzieciakom starcza a i my wieczorem z piwkiem doopke pomoczymy :))

Ha, udało mi się pierwszy w miarę porządny bucik zrobić :-)
Mam już 6...:-p Każdy inny, z czego 5 koślawych i do prucia. Ma nadzieję, że uda mi się drugi taki sam zrobić, bo wprowadzałam pewne modyfikacje...

mama, fajnie, że się niespodzianka udała dla pani. To zawsze miło...Co w końcu daliście? Bo kiedyś chyba pytałaś, co kupić.
Martusia, powodzenia w bzykanku :-p

reklama
mama ty dawaj meza bez zęba tym razem heheh, ale na dzieci to nie moge sie napatrzec, przecudne, powinnas miec 10-ro

kahaka dawaj zdjecie, chociaz najwieksza sztuka bedzie teraz dorobic takiej samej wielkosci drugi bucik hahahahah

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry