• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Martusia, wez piers z kurczaka, zrob w niej dziure, w srodek wloz ser feta, suszone pomiodory, bazylie i jesli lubisz to kapary i/lub oliwki. Zawin w folie aluminiowa i upiecz w piekarniku :)

reklama
Hej,
mama, nie widać zdjęć
Balbinka, cześć, fajnie że wróciłaś do nas!
Marta, no to gwałć, gwałć :-D
oliwka, ale Ci dobrze!!!! Ale ja za tydzień mam wakacje i też będę tak się wylegiwać :-p
amalfi, miłego weekendu :tak:
suzi, może rzeczywiście poszukaj szpitala z lepszą kamerką...A jak nie znajdziesz, to chyba nie będzie wyjścia i trzeba będzie to badanie prywatnie zrobić...:sorry2:
kora, Ciebie tez witam, myślę nad kartką ;-)

U nas zaraz koniec roku, więc mamy robotę ze świadectwami, arkuszami, dziennikami...Jeszcze w czwartek robimy Dzień Mamy i Taty i muszę schematy laurek przygotować, a w piątek Rada klasyfikacyjna-pewnie ze 3 godziny :sorry2:

kahaka, dzieki :) Na pewno bedzie piekna!

Dziewczyny, z ta macica ogladana od srodka to pewnie chodzi o dwurożność. Mi na poczatku ciazy lekarz stwierdzil taka przypadlosc na usg, ale potem w miare rosniecia ciazy inni lekarze juz tego nie zauwazali albo wiec byla zla diagnoza albo sie tak pieknie rozciagnela. Ostatnio bylam u tego samego gina co wtedy ta dwuroznosc stwierdzil i mowil, ze nie ma po tym sladu i gdyby nie przeczytal, to by na to nie wpadl, ze cos takiego bylo w mojej macicy...
Majac (lub nie) te dwuroznosc - zaszlam przy pierwszym podejsciu. Mam te znajoma, ktorej tez dwurożnosc stwierdzono i ma juz trojke dzieci. Mowi, ze musi sie na maksa zabezpieczac, bo co sie "przytulą", to jest dzidzia ;).
Mam nadzieje, ze takie historie Was troszke pociesza :*

my już po obiedzie, Krzyś pojechał na zajęcia więc mam czas dla Was :)

W końcu na obiad zrobiłam pulpecki w sosie :) I młode ziemniaczki... a do tego sałata ze śmietaną...myślałam, że pęknę :)

Na burzę się u nas zanosi, ale spadło 5 kropel i nic..

Cześć wszystkim!!
Ja dziś trochę wcześniej.
Obiadek się robi.
Spr. Lilith - ostatni raz się logowała na forum w piątek około 22.

Balbinka- no sama widzisz-zdaża się i mój też miał takiego pecha....
wygląda jak dziad spod budki z piwem-peta mu brakuje....
.

Nosz by to!!Mama, Ty nie potrzebne te zdjęcia wklejałaś!! Tak wszystkie Twojego Toma urodę komentowałyśmy, że Ci go zauroczyłyśmy!! I masz babo placek. Jak tu w czary - mary i uroki nie wierzyć!! Trza mu było kokardkę czerwoną gdzieś przypiąć jak już zdjęcie nam tu wstawiłaś. ;-)

Oliwka- :szok::szok:jak to z łóżka nie wstałaś???chora jesteś czy dziś masz Światowy Dzień Lenia???:)))))))))

Martusia- &&&&&&&&&&&&&&& za działania :)
jak uda nam sie zrobić całą rodzinką to jasne ,ze Tom wstawi :))))
Ja to mam dzień lenia:)
Ale juz byłam w mieście:obiad,kosmetyczka i teraz w domu czekam na męża,na kolację chcę zrobić tortillę :)

martusia milego bzykanka z mezem, pobaw sie jak mama heheh w policjanta;-)
suzi no ladna sumka:szok:, jak na polskie warunki, to lekka przesada! Ale warto sprobowac na NFZ, popytaj wszedzie co i jak
mama no, bo juz myslalam ze mnie wyganiasz heheheh
oliwka no wyłaz z tego lozka i to juz!!!!!! Ja juz po zakupach, po silownii, po kapaniu, po solarium, umylam podloge i jem salatke z tunczyka i ryzu a potem szarlotke, a co? A jednak wylazlas z niego, to chwala bogu!!!

reklama
HA!Znowu się wyłożyłam:) I Ninka padła jak kawka obok mnie:))))
Też chciałam na solarium ale wczoraj lekko mi plecy przypaliło i dzisiaj odpuściłam.A karnet mi przepada 16-stego:(((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry