• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Oliwka- dziękować :) Tobie również :))jak tam kawka wypita ??ja kończę swoją ..chciała troche podlać ogród ,ale ciśnienie w wężu takie ,ze ledwo leci woda-włączyłam kropelkowe nawadnianie-dłużej potrwa,ale każda roślinka tyle samo się napije...

idę robić listę zakupów..

Czesc dziewuchy!! Ja mam weekend hurra!!!!
mama zajebiste, hehhe, maz bez jedynki, nie wierze hahhahah,wiem ze to ztraszne, ale tez i troche smieszne;-), sama powiedz :-)
oliwkakarolina babeczke tak rano? Ja nie moge slodkiego rano jesc, bleee

Witajcie dziewczęta :happy2:

Nie było mnie troszkę czasu, ale potrzebowałam go dla siebie... U mnie po japońsku, czyli YAKO TAKO ;-)
28.06 odbieram nasze wyniki z poradni genetycznej, na lipiec umawiam się na ostatnie badania (wymazy) i może w sierpniu ruszamy pełną parą. Boję się, że znowu pójdzie coś nie tak, ale kto nie próbuje...

Coś mnie ominęło? Są jakieś nowe fasolki w naszym wątku?
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i teraz może częściej będę tu zaglądać :tak:

Amalfi- no już tez nie wiem czy mam się smiac czy płakać ...
w czwartek w pracy jadł śniadanie i mu się cała jedynka złamała.....

jak zadzwonił mi powiedzieć to od razu Go zapytałam czy piwo zębami otwierał!!!:wściekła/y:jak można na bułce zęba złamać ?????????no cóż-mój mąż to portafi!!!

mam nadzieje,ze coś Mu dentysta tego 30-go zaradzi....
szlag

a Ty odpoczywaj weekendowo..

Baibinka- witaj kochana-przytulam Cię mocno!!
z nowości to nasza Palemka ma fasolkę ;))))))))))

a ja bym tam zjadła baeczekę, ale nie mam...
głowa mi dzisiaj od rana pęka...coś strasznego dzieje się z ciśnieniem.u nas niby ładnie ciepło, ale chmury co jakiś czas wyłażą, chyba będzie padało...a ja w japonkach, hehehe

Mama - pewnie to pożegnanie będzie mega wzruszające:)

Amalfi - ładnie to tak się wysmiewać z bezzębnych?:)! A ta w ogóle to z jakiej racji masz weekend???

balbinka czesc! Tylko nagapalma zafasolkowala, a wlasciwie AŻ nagapalma, bo my przeciez weteranki jestesmy heheh, to nie tak latwo u nas
mama koronke niech mu zrobi, nie wiem ile to kosztuje, ale wyglada pieknie.A kiedy lilith tu pisala ostatni raz u nas, bo na antykoncepcji 10 czerwca pisala, cos o malpie pisala tam, krotkiej, czy jakos tak
wikulaa ja mam zawssze weekend w srodku tyg, a nie tak jak normalni ludzie, jak Wy siedzicie w domu z rodzinkami w niedziele, ja jestem w robocie do 21.00 :-(

O Palemce to już jakiś czas temu chyba doczytałam i gratulowałam, ale jeśli mi to umknęło to... KOCHANA!!! BARDZO SIĘ CIESZĘ TWOIM SZCZĘŚCIEM I ŻYCZĘ CI SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY :-)

Mama, kurde... złamać zęba na bułce? W sumie... ja raz jadłam kanapkę, a w chlebie był kamyk i też kawałek trzonowca złamałam :angry: olałam temat, zaniedbałam i parę miesięcy temu leczyłam go kanałowo i wydałam prawie 800zł :wściekła/y: także... kosztował mnie ten chleb :dry:

reklama
Balbinka- no sama widzisz-zdaża się i mój też miał takiego pecha....
wygląda jak dziad spod budki z piwem-peta mu brakuje....

Wikula- u nas były chmury od rana ,teraz piękne słonko...na wieczór zapowiadali deszcz a jak bedzie się okażę..

Amalfi-Lilith była u nas też jakoś w piątek z rana chyba...

nogi wywoskowane ,zaraz maluję oko i jedę po zakupy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry