• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Dzień doberek:) Ja wciąż w łóżku,właśnie pochłonęłam babeczkę czekoladową z kremikiem:)
Kawa by się przydała ale nie chce mi się wstać:(

Nie biore. Na to sie nic nie bierze. Bierze sie hormony jak sie zaczyna niedoczynnosc tarczycy spowodowana przeciwcialami. U mnie sie prawdopodobnie zaczyna i wlasnie czekam na wizyte u endokrynologa by zaczac cos brac.
Fragmentacja wyszla 18%

kochana - sie selen bierze na przeciwciala. nie tylko pomaga T3 ale tez zbija przeciwciala (choc ich nie wylecza). a fragmentacja 18% nie jest zla - powyzej 30% trzeba sie martwic

reklama
witajcie-wstawać :))!!!

ja juz dzieci zawiozłam..byłam w piekarni ,na ryneczku -teraz kończę kawę i zaraz po spożywkę do Lidla smigam..dziś zalatany dzień-po spozywce odbieram Domisia,potem obiad...pózniej szykuję siebie i po kwiaty i na 15.15 do przedszkola-muszę zabrac wszystkie prezenty bo dzis zakończenie u Zuzy...jutro u Domisia..

Tom bez jedynki nadal-wysłał go na rtg nastepna wizyta 30 czerwca ...........a 22 jedziemy na 5 dni do rodziców....żenada!!

Wikula,Martusia,Kahaka,Lolitka,Oliwka,Kora i wszystkie aktywne- miłego dnia :))))))))

Kahaka- ja również nie mam nr do Lilith:((((
coś dziwne ,ze milczy...to pewnie wina kompa.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry