• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Hej. No wreszcie jestem. Jeszcze ciasto zakręciłam bo się bałam, że mi się truskawki zepsują.

Kahaka nie spisuj cyklu na straty. Przecież tempka może skoczyć po owu równie dobrze i dwa dni. A nawet jak jeszcze przed owu jesteś ale w okolicy to chłopaki mogą zaczekać. Przecież obiecałaś mi że będziemy mamusiami marcóweczek córeczek i co????

Suzi strasznie mi przykro. Ja płaczę że nie mogę zajść ale zajść i stracić to dopiero ból. Strasznie mocno Cię ściskam, życzę Ci szybkiego odzyskania równowagi.

Kasik - cholerka ale się porobiło, oby się szybko wchłonął pęchol jak już nie chce pękać!

Oliwka bardzo dzielna jesteś kobitka i szlachetna. Podarowałaś jakiejś kobiecie najpiękniejszy prezent w życiu. Dałaś szczęście jakiejś rodzinie. Szacun, naprawdę. A wiesz, że szczęście które dajemy innym wraca do nas po stokroć?? Będziesz i Ty wkrótce tulić bobaska, a Ninka będzie cieszyć się z siostrzyczki lub braciszka.

Palemka dzięki za fluidki. Jak się czujesz??
Tymonka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za IUI! Znów razem testujemy!! Tylko Kahakę musimy zmotywować, żeby się nie poddawała tak łatwo!!

Kahaka powodzenia z szydłem. Z niecierpliwością czekam na efekty. ;-)
Wikula, lolitka, Mmmm, esmeralda, Martusia witajcie!

Mama jak tam Tom po wizycie już?? Mi dziś tak dzień zleciał, że szok. W pracy fajnie, raz, dwa i do domu, później zakupy, obiad, sprzątanie i oto jest zaraz 20.
Chyba się wybierzemy z M do kina w sobotę. Dawno nie byliśmy, polecacie coś??

Mmmm ja niestety nie mam NK więc nie pomogę. Nawet zobaczyć zdj nie mogę!
Lilith, Rurka - where are you?? Rurka to już chyba zupełnie o nas zapomniała :-(

reklama
jesli chcesz zobaczyc zdjecie to jest na blogu

ja kupiłam dziś banany i planuję na sobotę piec muffiny truskawkowo bananowe, a jak kupię mascarpone to jeszcze z serkiem o żurawiną :)

a jeśli o mojego paskuda chodzi, to strasznie mu głupio i od wczoraj chodzi jak zbity pies :)

Ostatnia edycja:
Bree, u mnie testowanie też jakoś podobnie... choć nie wiem już co się dzieje: 17dc, śluz był, bóle były ale tempka nisko... wiem, że nie mierze o stałych godzinach, ale dziś mierzyłam o 11 i była bardzo nisko[36,37] a powinna być wyżej jak tak późno...

na Lilith to wszyscy czekają a jej nie ma!!!

Hej,
Bree, dzięki za pocieszenie, ale lepiej, żebym się nie nastawiała na ten cykl, bo znowu się rozczaruję. Z szydełkiem postępy-mam zrobione 4 buciki, każdy inny, ale to jeszcze nie jest to, co bym chciała. A masz może jakieś opisy po polsku na buciki? Ja schematów nie kumam.

czyli tak: kahaka, bree, martusia i ja w podobnym terminie testujemy. ja zrobie betke chyba, nie mam ochoty oglądac I krechy i sie zastanawiać że może sie test pomylił

dziewczyny tylko mi tu nie wyjeżdżać z brakiem motywacji, co ja mam powiedzieć ? nie powiem że robie sobie wielkie nadzieje na ta IUI... staram sie zapomnieć że wogole była.najchętniej obudziłabym się za tydzień na testowanie:-(
narazie to pilnujcie mnie żebym sie nie nakreciła za bardzo:-p

zjola
nasienie dawcy nie jest drogie... wiec mozna sobie zafundowac takowe...
co do slabego nasienia - mozna wyselekcjonowac dobre plemniki ze slabszego nasienia ale pytanie jest ile tego nasienia macie teraz i jaka morfologia. bo jesli np jest duzo 300mln to nawet niedociagnieca typu uszkodzenie glowki itd da sie ominac bo z takiej duzej ilosci zwykle cos sie da zrobic. jesli zas jest mala ilosc i zla morfologia to trzeba dawce... bo insemki musisz miec kilka milionow dobrego nasienia (juz po odwirowaniu)

inseminacja dawcy jest taka sama jak inseminacja nasieniem M - proces jest identyczny i nic nie ma wspolnego z IVF

olivka

a o jakiej ty tajemnicy mowisz przy ivf?

O pewnych rzeczach:)
Każda klinika ma swoje wytyczne i metody i nie koniecznie chce aby o tym opowiadać...

Bree,dziękuję za miłe słowa:)

reklama
Bree, u mnie testowanie też jakoś podobnie... choć nie wiem już co się dzieje: 17dc, śluz był, bóle były ale tempka nisko... wiem, że nie mierze o stałych godzinach, ale dziś mierzyłam o 11 i była bardzo nisko[36,37] a powinna być wyżej jak tak późno...

na Lilith to wszyscy czekają a jej nie ma!!!

U mnie też dziwacznie. Śluzu co kot napłakał za to jakiś taki wodnisty a zawsze mam taki jak BJ.
Dziś 15 dc a tempka też nisko.Trzeba działać.

Hej,
Bree, dzięki za pocieszenie, ale lepiej, żebym się nie nastawiała na ten cykl, bo znowu się rozczaruję. Z szydełkiem postępy-mam zrobione 4 buciki, każdy inny, ale to jeszcze nie jest to, co bym chciała. A masz może jakieś opisy po polsku na buciki? Ja schematów nie kumam.

Nie mam kochana opisów. Trenuj ;-) Trening czyni mistrza. Ja na początku robiłam i prułam i tak w kółko :-)

Mmmm dobrze Ci świta z tymi sterydami ja brałam sterydy na przeciwciała. Dwie serie teraz w lipcu idę na badania i zobaczymy czy pomogło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry