Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Leczylismy sie chyba z pol roku. Poszlismy z mysla o inseminacji. Niestety na poczatek zlecono nam mnostwo badan, za ponad 1000 zl, w tym obowiazkowo udroznianie jajowodow. W miare badan wyszlo, ze ze mna wszystko ok (na udraznianie sie nie zgodzilam, bo 350 zl i ból, gdy nie ma podstaw by sadzic, ze cos ze mna nie tak...), a zolnierzyki slabe, ale nietragiczne. Lekarz stwierdzil, ze nie widzi potrzeby robienia IUI, ze trzeba jeszcze sprawdzic moj sluz, czyli mowil, ze moznaby zrobic badanie po stosunku, ale to tez duze koszty, bo wizyta na poczatku cyklu, potem w srodku codziennie az do owu (kazda wizyta to 100zl) + badanie, no i czas: zeby zrobic to konkretne pytani, to trzebaby wziac urlop i to na zadanie... Nie mielismy juz na to sil, zwlaszcza, ze lekarz stwierdzil, ze mozemy zajsc naturalnie...kora7 A Ty w Invicie długo sie elczyłaś? Jakieś pozytywne skutki?
mama nie biorę dziś, jeśli jutro bedzie dalej bolało i temp to wezmę, narazie spróbuję domowo
ale ale ty też chora byłaś doczytałam. już ok?
suzi bardzo współczuje, dobrze że sie obylo bez zabiegu.
Mmmm jak sprawy z m? Mój kiedyś przy pierwszej iui jak byla rozmowa z gin że nastepnego dnia o 8 mamy byc to powiedział że on wtedy nie może bo sie na budowie umówił!!! jak spojrzałam na niego to pożałował. Lekarz zażartował ze skoro tak to może z banku nasienia to m od razu powiedział że będzie:-)
ehhh faceci najpierw robią/mówią potem myślą.