• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

oliwka to trzymam kciuki za rozprawe, tez chcialam zapytac a o co chodzi?? Ale juz napisalas
mama no wlasnie, moze to zatoki byly
martusia opowiedz cos o nocce z mezem hihihihihiihi
kora ciao! Co tam?
balbinka ja to mam na codzien takie widoki ciezarnych ze sie wlos na glowie jezy, czasem sie zastanawiam jak oni w ogole zachodza w ciaze... ale niestety zachodza...
wikulaa a jaka masz tempke?? dzisiaj?

reklama
Mama zapomniałam zabrać z domu a mam NeoPersen Forte:(
Zjadłam coś więc zaraz powinno być lepiej.
Zrobiłam lekki makijaż i odliczam czas,jeszcze godzina.

Amalifi - dzisiaj tempka 36,73, spójż sobie na mój wykres, w suwaczu mam ikonkę 28dni.pl, jak na nia klikniesz to pojawi Ci się mój wykres:)

oliwka - na pewno jesteś cała w stresie, ale ja wierzę, że wszystko będzie dobrze!

Mama - moja tempka jak co miesiąc...

Balibnka, no zycie jest na maksa niesprawiedliwe.
Jakis czas temu kolezanka (zapierajaca sie zawsze, ze nie chce miec dzieci, a jak juz to kiedys kiedys jedno) zaplanowala sobie, ze zajdzie w ciaze - po to, by przedluzyc sobie pobyt w pracy, bo zwalniali ludzi i nie udalo jej sie - rozpacz byla taka, ze hoho: placz, zalamanie... ale gdy ja jej sie zalilam przez miesiace, ze mi sie nie udaje zajsc w ciaze to co od niej slyszalam? "wyluzuj, to wtedy zajdziesz" :wściekła/y:.
Generalnie i tak okazalo sie, ze wtedy zaszla tylko owu jej sie przesunela i poczatek ciazy byl nieco pozniej niz wynikaloby to z jej obliczen i gdy testowala :baffled:

Ach... zycie jest naprawde niesprawiedliwe... :-(

Wikula, szkoda z ta tempka

amalfi :) Dzien doberek, zasuw dzis z letka w pracy, a jesli chodzi o ciąże wokół to jest w Polsce na maksa plaga ;) :tak: Babyboom jak nic! a juz najwiecej ciezarnych kobiet jest w IKEI :) :szok::tak:Co druga w ciąży! Można sie zalamac. Ja mam w pracy aktualnie w zespole 14-osobowym cztery pary spodziewajace sie dziecka. Do tego najblizsza przyjaciolka i dwie kolejne najblizsze kumpele z miesiecznymi bobasami... Zal d.pe sciska, ale trzeba zacisnac zeby i jakos dalej zyc. :sorry2:

Kora tj nic hehh tu gdzie pracuje w irlandii babki sa w ciazy co rok, sposob na zycie i socjal, zamiast isc do roboty robia dzieci, jadna klientka z 10tym dzieckiem jest w ciazy, ma ok 38lat, inne maja piatke minimum i tak co rok patrze jak chodza w ciazy, oczywiscie nie dbajac o te dzieci, w sobote mialam pare na sniadanie przyszli i zamowili dla 5letniej dziewczynki o 10 rano burgera bez salalty oczywiscie. Na sniadanie!!!!!!!!!! Chcialam nawrzeszczec na nich!!!! Ze ucza dzieciaka jesc takie gowno od malego, i tacy ludzie bez problemu sie tu rozmnazaja!

Kora, jak ja słyszę "WYLUZUJ" to cisną mi się niecenzuralne słowa na język :wściekła/y: I jak odpowiadam, ze luzuję się od ponad 5 lat, to co słyszę? "jesteś jeszcze młoda, masz czas" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie no, najlepiej planować rodzinę po 40-stce :wściekła/y:

kahaka, dzieki :) Na pewno bedzie piekna!

Dziewczyny, z ta macica ogladana od srodka to pewnie chodzi o dwurożność. Mi na poczatku ciazy lekarz stwierdzil taka przypadlosc na usg, ale potem w miare rosniecia ciazy inni lekarze juz tego nie zauwazali albo wiec byla zla diagnoza albo sie tak pieknie rozciagnela. Ostatnio bylam u tego samego gina co wtedy ta dwuroznosc stwierdzil i mowil, ze nie ma po tym sladu i gdyby nie przeczytal, to by na to nie wpadl, ze cos takiego bylo w mojej macicy...
Majac (lub nie) te dwuroznosc - zaszlam przy pierwszym podejsciu. Mam te znajoma, ktorej tez dwurożnosc stwierdzono i ma juz trojke dzieci. Mowi, ze musi sie na maksa zabezpieczac, bo co sie "przytulą", to jest dzidzia ;).
Mam nadzieje, ze takie historie Was troszke pociesza :*

Hej dziewczynki:)
Karola to własnie chyba tak się nazywa...ale pewna na 100% nie jestem:zawstydzona/y: wiem że chodzi o jakąś przegrodę:tak: Co prawda nie ma tez pewności czy u mnie ta przypadłość występuje ale chciała bym to sprawdzić... i najprawdopodobniej pogadam szczerze z ginem co i jak...a jak nie uda się na nfz (tą nowszą metodą) to poczekamy i może po wakacjach zrobię to badanie. Innego wyjścia nie ma...

Zgadzam się z Wami że życie jest nie sprawiedliwe bo ile jest par co w nosie mają swoje dzieci i zachodzą jedno po drugim:wściekła/y: ale co zrobić życie toczy się dalej :wściekła/y:

Kora, jak ja słyszę "WYLUZUJ" to cisną mi się niecenzuralne słowa na język :wściekła/y: I jak odpowiadam, ze luzuję się od ponad 5 lat, to co słyszę? "jesteś jeszcze młoda, masz czas" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie no, najlepiej planować rodzinę po 40-stce :wściekła/y:

Wiesz Balbinko ja też już nie raz slyszę"zobaczysz wszystko będzie dobrze" i też mialam ochotę zrównać z ziemią taką osobę... ale teraz nauczyłam się odpowiadać" tak? to powiedz mi KIEDY to będzie dobrze????!!!!!":-D i w momencie odbiera takiemu rozmówcy mowę:tak:

reklama
Amalfi :wściekła/y::wściekła/y: domyślam się jak to wnerwia!!!
my raz na jakiś czas podjedziemy do mc donalda i mam wyrzuty ze frytki jedzą ,ale chyba 1 w miesiącu to nie zaszkodzi????

Kora- no nie fajnie tak jak się widzi babki z brzuszkiem -wśrodku mały człowiek a taka "matka" z papierochem...
a słowo WYLUZUJ to działa jak :wściekła/y::crazy::angry::oo2:....więc wiem jak to odbierasz...

Wiklula- kurcze przez 4 dni test owu wychodził Ci pozytywnie???????
za każdym razem ta testowa była mocniejsza od kontrolnej???

Amalfi- czekamy nadal na foty :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry