• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Suzi- cześć babeczko :))

kurcze ,ale my tu dziś bojowe same buzki czerwone:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D

dziewczyny izi bo nam prl skoczy:tak::-):-D

damy rade i pokażemy tym wszystkim "luzakom" :rofl2:

reklama
Mama, no ba :cool2: pewnie, że im pokażemy :-D
Po prostu człowieka wnerwia, jak ktoś nawet nie stara się zrozumieć problemu. To tak, jakby ta osoba nie miała pracy, kredyt na głowie a ja jej na to - "wyluzuj, w końcu coś znajdziesz"

Wiem, że pragnienie być rodzicem nie można do niczego porównać, dlatego ktoś kto tak mówi i sam ma dziecko i wie jaki to Skarb i radość, opowiada takie rzeczy.
No nic, idę wyładować emocje na koszeniu trawy ;-)

Hej Mamciu:*
No ale dobrze że możemy sobie o tym pogadać bo aż lżej człowiekowi się robi:-D
Ja zaraz biorę się za sprzątanko może też emocje troszkę opadną:tak:

Balbinka- pewnie,ze pokarzemy!!!
ja też chcę utrzeć nosa tym wszystkim który sie tak dziwią ,ze planujemy 3 dziecko.............

miłego koszenia ;))

Oliwka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaraz rozprawa ..bedzie dobrze-czekamy na wieści!

Suzi- sprzataj ,zawsze to się człowiek energii pozbedzie:))
ja zaraz po Domisia smigam...
ale mi lecą te przedpołudnia...

mama raz w miesiacu nic nie zaszkodzi, oby to bylo z glowa i nie na sniadanie! Trzeba jakies nawyki zywieniowe zastosowac bo skad dzieci to maja wiedziec niby???
suzi
ja tez ide sprzatac chyba bo garow troche i odkurzyc trzeba

Amalfi- masz rację...nawyki trzeba od małego wykształcać...nie ,nie u nas nie na śniadanie...raz ,po raz póznym popołudniem...choć jak teraz myślę to chyba już 3 miesiące nie bylismy...

ja wczoraj działałam nieświadoma jaki dzień cyklu a tu patrze w kalendarz ,ze wczoraj miałam 12d.c. :)
wczoraj było pierwsze działanie w tym cyklu więc może jakaś wpadka??????? :))
mam cykle 25-27dniowe..

Mama - no własnie cały czas testowa byuła mocniejsza od kontrolnej, sama nie wiem o co chodzi...

Ja jak ktoś mówi wyluzuj, odpręż się i inne bzury, to wyłączam słychanie, bo inaczej po prostu się nie da!

oliwka: trzymam kciuki za rozprawę-na pewno będzie dobrze.... Przecież inaczej być nie może!

mama: wściekła jestem jak nie wiem... Nie doczekałam się mojego... przez tel mu awanturę tylko zrobiłam... bo on się zasiedział.... A dziś pojechał na cały dzień egzaminować uczniów! [o czym się dowiedział dopiero wczoraj wieczorem] A ja idę na noc do pracy więc w tym miesiącu też raczej nici z testowanka :( Owszem staranka były, ale przed skokiem...
A kręgosłup dziś boli mnie jeszcze bardziej! Już wzięłam ketonal... muszę wytrzymać jeszcze o siepnia-wtedy mam wizytę u ortopedy... Szkoda mi trochę kasy żeby prywatnie iść... A jak ketonal nie pomoże to pójdę po zastrzyki...

Wikula- ja tam widzę tempkę w górze więc nie masz co narzekać!!!

Hej,
oliwka, trzymam mocno kciuki za rozprawę, oby poszło po Waszej myśli. Wyobrażam sobie, jaki to stres :sorry2:
mama, wikula, no ja jednak myślę, że nic z tego nie będzie...Dzisiaj skok, a działania ostatnio w poniedziałek rano. Więc raczej skreślam ten czerwiec. no cóż..
Marta, no widzisz, mamy podobnie,ech, z tymi chłopami...
LILITH była dziś na 28 dni, wszystko z nią ok.

Ja mam dużo roboty teraz-wiecie, koniec roku. A jeszcze jutro mamy ten występ dla rodziców, w piątek rada. Muszę jeszcze sprawozdanie napisać :baffled:

reklama
Martusia- no żesz!!! to się chłop nie popisał..współczuję nerwów..
czemu zawsze są komplikacje przytulankowe jak jest pora owu????
i u Ciebie i u Kahaki...
ehhh

Wikula- no ja też widzę ,ze niewiele ,ale poszła do góry tempka ,wiec czekamy z &&& :)
a z testami to dziwne ,ze ciągle takie mocne..rozumiem jak z dnia na dzień kreska ciemnieje,ale 4 dni mocna??? ja tam nie miałam jak robiłam owu...

Kahaka- ale skok jest po owu :) a dziś środa-jeśli działania były w poniedziałek to jest szansa-skoro ginek .zalecają co 2 dni to w Waszym przypadku byłaby to sroda rano a rano juz byłas po owu-bedzie dobrze-szansa jest :))&&&&

dzięki za info o Lilith-uffff..
mam nadzieje,ze do nas wleci bo tęsknię..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry