• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
kahaka no ja robie z tego co mi bree dala, czyli z tego co buciki,poszukaj tam ,tam sa zcapeczki tez i sukienki i sweterki chyba, mama robie trzecia czapeczke teraz

Ale się pożarłam z moim mężem, jak on mnie potrafi zdenerwować, jak nikt inny...głowa mnie boli, zła jestem, a jeszcze weszłam na wagę i się zalamałam, dwa kg za dużo i teraz jak się tego pozbyć????

Czemu oni tak potrafią człowieka wkurzyć? Mój też ostatnio bywa nieznośny. Niby nic ale drażni mnie jego egocentryzm. On chyba tego nie zauważa ale ja tak! Czasami awantura wisi na włosku. Jak w końcu wybuchnę, to będzie wielka draka!

Balbinko, dziękuję, ale na razie się uczę, zerknij na dzieła Bree i amalfi, one to dopiero smigają :tak:
wikula, ale te chłopy są beznadziejne! A co do wagi, to mnie tez ostatnio przybyło prawie 2 kilo, ale się zawzięłam i spadlo - wystarczy tydzień-dwa jeśc trochę lżej,nie jeść po 18 i nie jeść słodyczy ;-)

Muszę się wziać za to sprawozdanie...ale mi się nie chceeeeeeee

reklama
Amalfi no to idziesz po bandzie z czapeczkami :))

Zjola- witaj ..no potrafią czasem chłopy zaleśc za skórę..
Wikula- współczuję narwów..

wiecie jakie jak miałam nerwy wczoraj????
mąż ciął w poniedz.te pustaki na ogrodzenie i musiał auto przestawić bo całe okurzone białym pyłem..
podjechał autem do przodu ,kluczyki połozył na parapecie okna kuchennego..robił dalej..
przyszedł wieczór-obrobiłam dzieci..wymurowaliśmy 1 słupek...poszłam pod prysznic,wiełam leki i spać ..rano wczoraj wstaję -chce jechać do przedszkola nie ma kluczy od auta...przeleciałam cały korytarz..kurtki...w końcu wyszłam przed dom i co ????????????

klucze całą noc leżały na parapecie:szok:
auto stoi ,klucze leżą-złodzieja brak-dostał taki opr ,ze aż sie rozłączyłam!!
a wieczorem mnie dopadł:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry