• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

A ja idę pod prysznic-dziś do pracy na 17 i muszę busikiem jechać...

Mama-to masz lepiej bo widać na Twojego męża opr działa jak działa... mój jak dostanie to się nie zbliża... a ja bym tak chciała czasem żeby mnie dopadł z tej złości... ehhh

reklama
kahaka - okropne sa te sprawozdania, pracowała sporo czasu w sekretariacie szkoły i te papierki mnie dobijały... niezazdroszczę ci...ale poradzisz sobie:) jedno sprawozdanie i masz z głowy:)

mama, ahahaha, pewnie chciał się zrehabilitować :-D albo chciał, żebys go ukarała hahaha, pani policjantko!

Dobra, biorę się za to dziadostwo, potem wracam do was.

Mama no to była jazda bez trzymanki! Ja ostatnio zostawiłam drzwi z samochodu od strony pasażera całą noc otwarte! No i nie miałam na kogo wrzeszczeć :( D ... ze mnie i tyle. Całe szczęście nikt się do mojego "Pączusia" (seicento) nie dobrał, uff.
A mój wczoraj stwierdził, huśtając się na drewnianej skrzyni w kuchni, która już ledwo zipie, żebym nie marudziła, bo i tak on wszystko w domu naprawia, więc jak tą skrzynię rozwali, to ją naprawi. Dodam, że prac domowych nie tknął się od trzech lat i jak go tu nie udusić!

Hej,
U mnie temperatura dziś wzrosła, w najgorszy możliwy dzień :-( Nie mogła poczekać do piątku????:-(:-(:-(
Usuwam więc suwak, bo testować nie będę.

MIŁEGO DNIA!
moim zdaniem skoku jeszcze u Ciebie nie było ale mogę się mylić :)

Witam z kawką:)
Dzisiaj rozprawa o pozbawienie praw mojej mamy do Oliwki i ustanowienie nas rodziną zastępczą.Jestem cała w stresie!!!!

trzymam kciuki :)

Amalfi- masz rację...nawyki trzeba od małego wykształcać...nie ,nie u nas nie na śniadanie...raz ,po raz póznym popołudniem...choć jak teraz myślę to chyba już 3 miesiące nie bylismy...

ja wczoraj działałam nieświadoma jaki dzień cyklu a tu patrze w kalendarz ,ze wczoraj miałam 12d.c. :)
wczoraj było pierwsze działanie w tym cyklu więc może jakaś wpadka??????? :))
mam cykle 25-27dniowe..

hehehe :) czyli życzę wpadki :)

mama, masz rację, że NAJCZĘŚCIEJ owu jest przed skokiem (szkoda, jakby była po skoku, to by było wiadomo, kiedy się starać :-p), ale może byc i po nim, chyba jakieś badania zrobił ktoś kiedyś, skoro tak podają :-D
Martusia, u nas jest to samo, że się kłócimy co cykl...Ja wiem, że to często jest mechaniczne wszystko i a zawołanie, ja tez mam tego dość,mój S. też.

Wklejam Wam moje buciki. Fioletowe są bardzo malutkie, dla noworodka raczej.Robiłam je z opisu z netu ze swoimi modyfikacjami. Biały mam na razie jeden, j:-D Dzisiaj dorobię drugi i jest według mojego projektu, jest większy :-)
Zobacz załącznik 363593 Zobacz załącznik 363595 Zobacz załącznik 363600 Zobacz załącznik 363605

cudne te buciki napatrzeć się nie mogę :)
Ale się pożarłam z moim mężem, jak on mnie potrafi zdenerwować, jak nikt inny...głowa mnie boli, zła jestem, a jeszcze weszłam na wagę i się zalamałam, dwa kg za dużo i teraz jak się tego pozbyć????

ja też się zz miom wczoraj porzarłam ale u mnie to juz PMS :) całe szczęście, że się do tego przyzwyczaił

a u mnie już 28 dc, do @ jeszcze 2-3 dni : o dziwo jeszcze nie mam plamienia, ale pewnie wtrótce się pojawi

mama, ahahaha, pewnie chciał się zrehabilitować :-D albo chciał, żebys go ukarała hahaha, pani policjantko!

Kahaka- :-D:-D no tak-ze mną nie ma lekko :)
ale wyobrażasz sobie-my nie mamy jeszcze płotu z przodu i On z przodu domu na parapecie zostawił klucze od auta które stoi obok;/;/
szkoda,ze jeszcze dokumentów w aucie nie zostawił to już wogóle komplet-aaaaa-i zaproszenie dla złodzieja .... :))

Martusia- no działa na mojego opr..działa...nie widziałam tylko ,ze az tak :)))))

Wikula- a u Was o co poszło??

Mama no to była jazda bez trzymanki! Ja ostatnio zostawiłam drzwi z samochodu od strony pasażera całą noc otwarte! No i nie miałam na kogo wrzeszczeć :( D ... ze mnie i tyle. Całe szczęście nikt się do mojego "Pączusia" (seicento) nie dobrał, uff.
A mój wczoraj stwierdził, huśtając się na drewnianej skrzyni w kuchni, która już ledwo zipie, żebym nie marudziła, bo i tak on wszystko w domu naprawia, więc jak tą skrzynię rozwali, to ją naprawi. Dodam, że prac domowych nie tknął się od trzech lat i jak go tu nie udusić!

Zjola- o nie!!!!:dry:"uwielbiam " takie teksty-jak zepsuję to naprawię:crazy: -taka mine wtedy robię ;-)
kochana mój mąż potrafi auto zostawić otwarte na całą noc...wszystkie drzwi bo mamy centralny zamek i jak nie zamknie przednich to żadne nie są zamkniete..:baffled:
ja rozumiem ,ze mieszkamy w spokojnej dzielnica,ale auto to nasz dorobek-nikt nam nie dał na vektrunie...
ehhh te chłopy:sorry2::blink:

Kahaka- szybko sie uporaj i wracaj:tak:

mama, jestem :-) machnęłam szybko. Nam się czasem zdarza drzwi od mieszkania na noc otwarte zostawić:-p
mmm, a dlaczego myślisz, że nie było skoku u mnie? Patrzyłaś na wykres. Moim zdaniem był właśnie dziś.
wikulka, osz kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Jakie to wszystko niesprawiedliwe :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry