• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Szuszu-witaj i dzięki :))
my weteranki mamy taką nadzieję,ze uda się każdej z nas...

współczuję koleżance:(( traumy,zabiegu,wszechogarniajacej samotności...i ta pustka po stracie............
no i męża kiepsko:(

a jak ta sierpnióweczka co straciła synka?? pewnie juz po pogrzebie.........ehhhh

reklama
mmm-mój mąż "zrobił" mi do tej pory 3 dzieci-pierwsze poroniłam a potem Zuza i Domi...
teraz szarpiemy sie juz tyle czasu i nic...
w pazdzierniku zrobił badanie
ma baaardzo dużo pływaków bo w 1ml ma 155milionów
oddał 4 ml i w tym było 620 milionów..
lepkość,czas upłynnienia,ph -wszystko si..
ogólnie ruchliwych ma 55%
aleeeeeeeee

ruch a 5% a powinno być więcej niż 25%
ruch b 40 %...

i lipa- dzieci mi zrobił ,jego sposób życia się nie zmienił a nawet zdrowiej jemu odkąd są dzieci i skąd takie pogorszenie......

mama tylko z tym uchem słabo ale przecież to można poprawić, np łykając cynk i selen,mój łykał i plemników w ruchu było ostatnio 100%, tylko co z tego jak tylko 1mln?ml :(

Szuszu-witaj i dzięki :))
my weteranki mamy taką nadzieję,ze uda się każdej z nas...

współczuję koleżance:(( traumy,zabiegu,wszechogarniajacej samotności...i ta pustka po stracie............
no i męża kiepsko:(

a jak ta sierpnióweczka co straciła synka?? pewnie juz po pogrzebie.........ehhhh

Wczoraj był pogrzeb i tyle niestety wiemy..Chyba jest w złym stanie bardzo, mam wrażenie że jeszcze to do niej nie dotarło.. :-(
Mąż tej koleżanki też miał mało plemników..chyba 4mln,a norma od 15mln...nie wiem czy czegoś nie pomyliłam..

palemko, dawaj fluidyyyyyyyyyy :-D
mama, aż zerknęłam na wyniki armii mojego męża (z listopada). I miał w 3,5 ml 384 ml, chyba git, co?
Ruch a 30,7 %, więc chyba dobrze wszystko...Tylko ja jakaś felerna :sorry2:
szuszu, fajnie, że wpadłaś...Tak mi szkoda tej Moni :-(

Wczoraj był pogrzeb i tyle niestety wiemy..Chyba jest w złym stanie bardzo, mam wrażenie że jeszcze to do niej nie dotarło.. :-(
Mąż tej koleżanki też miał mało plemników..chyba 4mln,a norma od 15mln...nie wiem czy czegoś nie pomyliłam..

3 lata temu moja kuzynka urodziła martwych bliźniaków w 9 miesiącu ciaży, do tej pory się nie otrząsnęła :(

tylko 4 mln? to cud że im się udało począć dziecko, w takich przypadkach zaczynam wierzyć że może i nam się uda

No, jestem z powrotem juz, bylam na zakupkach i niechcacy przyczepila sie do mnie skorka taka cieniutka, nawet do kiecki mozna zalozyc, jak zakiet sie to nosi, moze pojade w tym na urlop, tam mi sie nie przyda, ale tu na pewno bedzie zimno hehe.

Widze ze gadacie o armii, moj ulubiony temat, ktora to pisala jak poprawic ruchliwosc ze selen i cos tam, serio to dziala????? Jak tak to kupie mojemu, chociaz teraz naturalnie i tak nie zajde w koncu anty biore

No, jestem z powrotem juz, bylam na zakupkach i niechcacy przyczepila sie do mnie skorka taka cieniutka, nawet do kiecki mozna zalozyc, jak zakiet sie to nosi, moze pojade w tym na urlop, tam mi sie nie przyda, ale tu na pewno bedzie zimno hehe.

Widze ze gadacie o armii, moj ulubiony temat, ktora to pisala jak poprawic ruchliwosc ze selen i cos tam, serio to dziala????? Jak tak to kupie mojemu, chociaz teraz naturalnie i tak nie zajde w koncu anty biore
ja pisałam bo u mojego podziałało
w pierwszym badaniu ruch
A- 16%, B - 6% c - 4 % d- - 74%
drugie badanie

A - 30% b_ 22% c-- 48% d - 0
d

reklama
hej laski dzisiaj mam urwanie kapelusza w domu. wszystkie zaległe sprawy wypycham na tym chorobowym tylko że zdrowie mi nie wraca niestety:( ale też zamiać leżeć w łóżku to cały dzień na dworzu jestem- mamy w koncu docelowe przył. energetyczne ale na odbiór trzeba 2 tyg jeszcze czekać, strasznie sie z tym grzebią ale kierownik budowy faaaaajjjnnyyy przyjechał i troche sobie pogadałam. potem przyjechal pan od żaluzji i rolet- nie mogłam sie zdecydowac na kolory nawet facet mi cos doradzał ale cierpliwosc stracił. ostatniow w burze spaliła nam sie zmywarka wiec przyjechał serwis ale nie mógł wyjąc bo stolarz nietypowo zamontował i urwał drzwiczki no to zadzwoniłam do stolarza i przyjechał i naprawione. obiad sie teraz robi bo prądu nie było to nie ugotowany, kicia mi w miedzyczasie zaginęła a okazało sie że wskoczyła do samochodu tej ekipy.
i jedna nie bardzo wiadomość tempke mam niską z rana bo jak mnie tak kaszlało dzis to zmierzyłam- 36.6. owu była na pewno. mam nadzieje że to skutek przeziębienia, mój brat ma też podobne choróbsko i bratowa mówi że ma niska temp. że też mnie podkusiło zmierzyć ehhhh.
Powiedzcie że będzie dobrze i jest jeszcze szansa... nie mysle wogóle o iui udaje że jej nie było.

Pozdrawiam wszystkich. nie mam czasu czytać. MMMMM trzymam kciuki po cichu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry