Cześć wszystkim.
Uff nadrobiłam Was. ;-)
Wczoraj wieczorem mnie nie myło bo mama przyszła do mnie na manicure i się zagadałyśmy, piwko wypiłyśmy.
Kahaka śliczności Ci buciorki wyszły. Widzisz, trening czyni mistrza!!
Wikulka mam nadzieję, że nic Ci się nie rozkręci z tego śluzu.
Kahaka a dlaczego Lilith do nas nie wpada? Mówiła? Pogniewała się może...
Mama pytałaś wczoraj co słychać... Wczoraj miałam chandrę i zły humor coś. Nerwowa byłam i na eMka się boczyłam.Ale dziś mam humor świetny i nic mi go nie popsuje!!
WCZORAJ MIAŁAM OWU!!
Pierwszy raz mi się udało zaobserwować dzień owu. No słuchajcie. Szyjka wczoraj wieczorem niżej, twardsza, przymknięta. Lekki ból lewego jajnika. Śluzik się zmienił z wodnistego na gęste BJ (ale takie gęste fest). No i tempka wczoraj 36,3 a dziś skok na 36,6 :-)
Wstąpiła we mnie nowa nadzieja. W końcu po wyregulowaniu hormonów tarczycy mój organizm zaczyna reagować jak trzeba.
Ładny skok mi się przytrafił wcześniej jak miałam skok 0,2 to cud, bo zwykle sobie tempka tak przyrastała stopniowo.
Aaaa no a dziś śluzu już nie ma.
któraś z dziewczyn pisała że vigor jest lepszy niż androwit, właśnie przeczytałam skład i mam pytanie, czy luteina w Vigorze nie zaszkodzi męszczyźnie?
To ja pisałam. Ale nie pisałam, że lepszy tylko że dwa razy więcej ma w składzie ilościowo wszystkich tych witamin a to chyba lepiej. No i dużo tańszy. A co do luteiny to tak jak Kahaha napisała - to nie luteina- progesteron, tylko taka luteina na wzmocnienie wzroku.
W ogóle to mi przykro że tak czasu mi brakuje na bb. Wracam koło 15,30 obiad, coś ogarnę i już 17-18.
Nie ma Was??

(((
Lecę z mamą na cmentarz. Odezwę się jak wrócę.