• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi- jak tam dzierganie...mówisz ,ze uspokaja?? to musze chyba tych drutów poszukać i sobie zrobię pled na zimę :)

mmm- &&&&&&&&&&&& za badania ..

mąż jest-siadamy do obiadu:)

reklama
Cześć wszystkim.
Uff nadrobiłam Was. ;-)
Wczoraj wieczorem mnie nie myło bo mama przyszła do mnie na manicure i się zagadałyśmy, piwko wypiłyśmy.
Kahaka śliczności Ci buciorki wyszły. Widzisz, trening czyni mistrza!!
Wikulka mam nadzieję, że nic Ci się nie rozkręci z tego śluzu.

Kahaka a dlaczego Lilith do nas nie wpada? Mówiła? Pogniewała się może...

Mama pytałaś wczoraj co słychać... Wczoraj miałam chandrę i zły humor coś. Nerwowa byłam i na eMka się boczyłam.Ale dziś mam humor świetny i nic mi go nie popsuje!!
WCZORAJ MIAŁAM OWU!!
Pierwszy raz mi się udało zaobserwować dzień owu. No słuchajcie. Szyjka wczoraj wieczorem niżej, twardsza, przymknięta. Lekki ból lewego jajnika. Śluzik się zmienił z wodnistego na gęste BJ (ale takie gęste fest). No i tempka wczoraj 36,3 a dziś skok na 36,6 :-)
Wstąpiła we mnie nowa nadzieja. W końcu po wyregulowaniu hormonów tarczycy mój organizm zaczyna reagować jak trzeba.
Ładny skok mi się przytrafił wcześniej jak miałam skok 0,2 to cud, bo zwykle sobie tempka tak przyrastała stopniowo.
Aaaa no a dziś śluzu już nie ma.

któraś z dziewczyn pisała że vigor jest lepszy niż androwit, właśnie przeczytałam skład i mam pytanie, czy luteina w Vigorze nie zaszkodzi męszczyźnie?
To ja pisałam. Ale nie pisałam, że lepszy tylko że dwa razy więcej ma w składzie ilościowo wszystkich tych witamin a to chyba lepiej. No i dużo tańszy. A co do luteiny to tak jak Kahaha napisała - to nie luteina- progesteron, tylko taka luteina na wzmocnienie wzroku.

W ogóle to mi przykro że tak czasu mi brakuje na bb. Wracam koło 15,30 obiad, coś ogarnę i już 17-18.

Nie ma Was?? :((((

Lecę z mamą na cmentarz. Odezwę się jak wrócę.

Ostatnia edycja:
dzięki mama, wiem, że wyniki na pewno nie będą rewelacyjne, ale żeby nas tylko zaklasyfikowały do iui

bee głupol ze mnie albo ,starania mi się na mózg rzuciły, do tego stopnia że nawet nie pomyslałam o tej innej luteinie :)

Ostatnia edycja:
mmm- bedzie dobrze-do IUI na pewno sie zakwalifikuje....
Oliwka- jak tammmm??

Bree- cześc kochana ,no to super,ze owu była ,skok piekny,śluzu brak ,ból jajnika był- no super!!
to teraz &&&&&&&&&&& :))

a mój mi własnie powiedział,ze poniewaz idzie na siatkę na 20.00 to teraz mnie chce przydusić:-p
zjadł obiad...odpocznie i posadzimy dzieci przed bajką a my na górę i w 15 min się musimy uwinąć :))

Bree, ja Cię uwielbiam, znowu nam się cykle zrównały, ja też dziś miałam skok :-) ale Ty zatestujesz chociaż, a ja nie, bo męża nie było, to i dzidzi nie będzie:-(

Właśnie dziergam dalej, tym razem projekt własny:-D

Skopiuję się ze staraczek bo nie mam siły na nic więcej;)
Jestem:)))
Oliwka zostanie skierowana na badania psychologiczne które określą kto nią manipuluje i kto ma mieć powierzoną opiekę nad nia na stałe.
My jesteśmy tymczasową rodziną zastępczą.Dni wizyt mamusi się zmieniły na soboty oprócz tych w które wyjedziemy.
No i sąd zezwolił jej na 14dni wakacji z Oliwką ale na mój wniosek zabronił wyjeżdżać poza województwo na co mamusia urządziła scenę wysokiemu sądowi:)
Sąd powiedział,że kieruje się aktami a nie oszczerstwami a z akt wyraźnie wynika,że jesteśmy odpowiedzialni,mamy dobrą opinię kuratora,opieki itp
Sąd pyta mamę:czy ma Pani problem alkoholowy?
Odp:Nie
Pyt:Zapisała się Pani na terapię dla uzależnionych
Odp:Tak
Pyt:Dlaczego?
Odp:hmmm.......(cisza ok minuty) bo mam tam z kim porozmawiać
:)))
Kilka takich sytuacji było...
Na szczęście sąd kieruje się dowodami a nie gadaniną.
Matka próbowała przez adwokata udowodnić,że jestem złą i nieodpowiedzialną matką dla Ninki,nie wyszło im to!Ale mnie zezłościli takim pomówieniem:(
Przesłuchanie trwało ponad 2h,potem czekanie bo inna sprawa,potem narada i odczytanie decyzji.Wszystko ok 4h.

Kahaka- proszę nie trac nadziei :)
dziergaj i pokazuj :)

Oliwka- no to w sumie git...najwazniejsze,ze sąd tak jak piszesz kieruje sie dowodami a nie gadaniną ..a mama widze plącze sie w zeznaniach....;/
dobrze,tez ze biora pod uwagę zdanie Oliwii ..
bedzie dobrze:)

ale zeszło długo..choć wiadomo,ze w takich sprawach pospiech niewskazany..

oliwka, to zmęczona musisz być okropnie...Ale dobrze będzie, na pewno!
mama, lepiej się nastawić na wilekie nic, niż myśleć, że się udało i potem beczeć ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry