• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Jestem i ja. Skoczyłam sobie do sklepu. Kupiłam arbuza i właśnie wcinam. Pyyycha.
Kahaka to się chyba za dzierganie wzięła, że tak się nie odzywa.

Mama Ty to masz ekscytujące przeżycia ;-)

Oliwka doczytałam Twój post. Trzymam &&& za pełne powodzenie sprawy.

Mmm to ja chyba nie współżyję regularnie :-(
Musimy się poprawić ;-)

Wikula - cześć!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
bee ja też byłam w sklepie, miałam straszną chcicę na sok pomidorowy, przyszłam do bomu otworzyłam butelkę i stwierdziłam, że niem ama ochoty, czyli @ się zbliża :(

Bree-eeee tam zaraz ekscytujące:-p:-D:-D
musimy sobie radzic jak są dzieci to to nie takie proste-prawda Oliwka ??;-):sorry2:
ale podziałane ~~~~o ~~~~o lecą do celu...byle by tylko cel był,bo nie wiem czy przez tą chorobę mi się owu nie przesunie albo czy w ogóle bedzie:dry:

Bree-eeee tam zaraz ekscytujące:-p:-D:-D
musimy sobie radzic jak są dzieci to to nie takie proste-prawda Oliwka ??;-):sorry2:
ale podziałane ~~~~o ~~~~o lecą do celu...byle by tylko cel był,bo nie wiem czy przez tą chorobę mi się owu nie przesunie albo czy w ogóle bedzie:dry:

Mama to trzymam &&&&&&&&&& za chłopaków, niech płyną do celu!!
Ja mojego M ostatnio przed starankami potraktowałam mocną kawą (ale nie specjalnie, tak wyszło ale w sumie dobrze). Może to chłopaków jakoś pobudziło do działania :-)

Jestem, jestem!
Kończę drugiego buciora według koncepcji własnej :-D
Bree, to ja też nieregularnie hehe.

Już się nie mogę doczekać foty :-)

A na TVN będzie zaraz fajny film "Dziewczyna z Jersey" Oglądałyście może? Ja oglądałam kiedyś, bardzo fajny. Polecam. O mężczyźnie, któremu żona umiera przy porodzie, a on podświadomie obwiniając swoją córeczkę za śmierć ukochanej żony oddaje ją pod opiekę swojego ojca emeryta. Ale ojciec w końcu zmusza go do opieki nad córką... Dalej nie opiszę ale bardzo wzruszający.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry