• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Witam z rana!
Wczoraj wieczorem zdazylam Was tylko nadrobic, bez odpisywania...

Amalfi - swietna ta czapula! Co robisz ze swoimi dzielami? Zbierasz dla dzieci? Rozdajesz znajomym? Sprzedajesz?
oliwka - uff, juz po wszystkim, co? Trzymam kciuki, zebyscie trafily na dobrego psychologa, bo z tym tez moze byc roznie
Esmeralda, dziewczyny maja racje. Przed @ nie ma co testowac.

Wczoraj bylam u fryzjera, troszke podcielam wlosy. W sobote jade farbowac. Pewnie sie dziwicie czemu na dwa razy? Bo podcina mnie kolezanka, a farbuje u profesjonalnego frycka. Tylko troche mi przykro, bo po powrocie od tej kolezanki mężul mnie podsumowal: "I co? Nie bylo jej?", a potem jak juz na spokojnie umylam wlosy w domu, sie uczesalam i zapytalam jak mu sie podoba, to stwierdzil, ze woli mnie w dluzszych - no niech go szlag! :-(:wściekła/y: Podcielam ze 2 cm, pewnie nawet by nie zauwazyl gdyby nie wiedzial, ze bylam u fr...
Ech z chlopami...

Spac mi sie dzis chce. Cala noc snily mi sie koszmary: wypadki na motocyklu, zagubienie, atak pszczół. Masakra! Najchetniej polozylabym sie na biurku i zasnela...

Hej,
kora, to mamy podobnych chłopów :-D byż się pokazała w nowych włoskach :tak:
Mnie się śniło, że złamałam lewą nogę :sorry:

Dzisiaj mam dużo roboty, bo po południu mamy ten występ dzieciaków, więc mniej mnie będzie.

Bree, nie zaglądałam, zaraz patrzę. Nie dostałam nic....

Miłego dnia!

witajcie. dzis wyjątkowo wstałam skoro świt bo mnie nerwy na m obudzily!!! wczoraj sie pożarliśmy- ehhh szkoda gadać, ja tu sie staram obiadek robie, sprzatam, piore gotuje on wraca i mi gada co jest żle zrobione: skrzynkę postawili w złym miejscu, internet za wolno chodzi i on nie wiedział że trzeba antene sat zamontować samemu(mówiłam mu miesiąc temu) i że jak nie jest zamontowana to że za to i tak płacimy a wogole tą antene za dużą kupiłam, powinni nam ją zamontować w cenie (sparawa z przyłączem telekom i umową oczywiscie byla na mojej głowie chociaż jak facet z umową przyjechał to m był i mógł pytać o wszystko). i nie rozumie dlaczego ja sie denerwuje przecież nie mowi tego zeby mnie zdenerwować. strzelilam drzwiami i poszłam do gościnnego spać(on nic, nie przyszedł rano nawet).
normalnie ręce mi opadają, niczego nie są sie w stanie domyslić te chłopy. Jakbym odpuściła to wszystko będzie niedługo na mojej glowie nawet naprawa samochodu.
Czy ja nie umiem z nim postępować? Jak wy sobie radzicie z chłopami. ale podejrzewam że to zależy od faceta albo robi coś w domu albo palcem nie ruszy, to sie chyba z domu wynosi niestety! mój teść taki sam.

reklama
Kora dwie rzeczy zrobilam na prezent a reszte trenuje przed blizniakami ;-). Ale zajebistego masz meza hehehehheehehehhe ale sie usmialam hahhahahahahah.
tymonka nie radzimy sobie z facetami hehhe oni to inny gatunek czlowieka w ogole, przymykam oczy poprostu nieraz, udaje ze czegos nie widze nie slysze, nie zauwazam ze wzielam se kretyna za partnera zyciowego;-).
balbinka ja tez chce miec ogrod !!!!! I dom!!!!! Ale najpierw musze zrobic blizniaki, a tj najtrudniejsze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry