• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka, bywa :*
Ja z moim malzowinkiem czesto sie gryze, bo jestesmy oboje silnymi charakterami i osobowosciami, ale cenie w nim wlasnie to, ze jest obrotny, potrafi dużo zrobic, nie lubi sie spozniac i jest zorganizowany - czasem az za bardzo ;)
Ale wiem co znaczy musiec sie zajmowac wszystkim w domu - to byl jeden z powodow, dla ktorego teraz mam drugiego, a nie pierwszego męża... :zawstydzona/y::-p

reklama
Kora witaj- chyba nie bylo okazji pogadać:)
co do facetów to pomijając wady mojego m też by sie i zalety znalazly (ale mniej haaahhhaa).
on z kolei mysli że ja jestem taką malkontentką, ciągle mi coś nie pasuje, szukam tylko powodów by sie kłócić. Czasem mi sie wydaje że ludzie tacy jak on powinni jednak być sami: on od wielu lat trenuje i jest zapalonym sportowcen jesli chodzi o swoją dyscyplinę ma spore osiągnięcia ale to wynika z jego wielkiej pasji, samozaparcia, treningu wieloletniego jest też instruktorem, do wszystkiego doszedł sam bez profesjonalnego treningu. ma w tym kierunku wielki talent który poprostu nie miał z różnych wzgledów warunkow by się rozwinąć. To właśnie jest coś co wnim cenie i mi imponuje. Tak samo podszedł do firmy którą wspólnie założylismy i podziwiam go że sam to ciągnie z niewielką moją pomocą, to jest stresująca praca jak diabli. ja nie mam pretensji że zajmuje sie domem po moich 8 godz biurowej lajtowej pracy i to lubie. tylko oczekuje jakiegoś docenienia cholera jasna i żeby czasem dostrzegł to że nasze zycie sie zmienia, dochodzą nowe obowiązki a doba ma dalej 24godz.wiem że jak odpuszcze teraz to kiedyś może być bardzo ciężko z tym wszystkim, szczególnie przy dziecku. narazie muszę jeszcze wykorzystać to ze jest sklonny różne rzeczy przemysleć, podobno i tak bardzo sie zmienił na korzysc jak twierdzi jego rodzina. obiecał że pogadamy dziś a to już dużo bo on raczej z mało gadających...
ehhh znow przynudzilam.

pije kawke na tarasie. mama ty też już wstałaś?
pozdrawiam.
balbinka jak uprawy?

Cześć Dziewczyny ;-)
Bree, mmm.. dzięki za odpowiedź, chociaż liczyłam na nieco inną, nie ma co ukrywać :-D Macie rację zrobię w poniedziałek, to będzie 4 dni przed @, i zrobię rano :) Nie wiem na co liczę, i tak czuję się normalnie jak co miesiąc, czyli cała obolała, nawet kości mnie bolą, jakby ktoś mi nakopał do d*** :D
tymonka toż Twój mąż to istny maruder! ciągle mu coś nie pasuje, i poprostu wyręcza się Tobą, mój mi pomoże w różnych babskich sprawach, typu kuchnia, pranie, to dla mnie dużo, ale jak coś mi się popsuje w aucie, to najlepiej jakbym sama sobie naprawiła, bo on jest zmęczony, a ja ciągle coś od niego chcę-taka jest jego wieczna wymówka, i na mnie wrzeszczy, nie chce tego naprawiać, mówi mi, że mam sobie jechać do mechanika, aha jeszcze zapomniałam powiedzieć, że on stale bałagani i brudzi zwłaszcza tuż po moim sprzątaniu, ledwo co umyłam podłogę, to on wejdzie, przyniesie pod butami kupkę piasku, zostawi to i wyjdzie, i jak mu zwrócę uwagę to się obraża i pół dnia do mnie nie odzywa, oczywiście nie posprząta po sobie
a teraz doczytałam o Twoim jeszcze, że ma też zalety, mój też jakieś tam ma :-D a i mój też uważa, że ja ciągle szukam powodów żeby się kłócić i ciągle mi coś nie pasuje, tylko on jest zawsze bez zarzutu oczywiście;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
esmerada kochana no to mój też taki chodzący ideał jak i twój:)
no jestem po kawie i mi trochę emocje opadły.
ja mam 6 dni do testu i ani myslę robić, trochę już sie naoglądalam negatywów i teraz mam podejscie co bedzie to będzie. nawet po iui nie robie teściocha, olewam i staram sie zapomnieć, polecam ci. i tak wiem że jak zrobisz i wyjdzie negatywny (4 dni przed @ mala szansa że bedzie inaczej) to bedziesz myslala żemoże był uszkodzony wiem jak jest, i tak człowiek do @ ma nadzieje ze nie przyjdzie.
widze ze wiekszość ma termin @ ale sie bedzie działo!!!! minimum jedna fasola musi z tego wyrosnąć!!!!!

tymonka no to jak tyle nas tutaj, to może niedługo się któraś pochwali ;) tak, minimum jedna fasolka musi wyrosnąć ;) ja będę testować w tym miesiącu napewno, tylko właśnie nie wiem kiedy dokładnie ;] ach, a co do facetów, to chyba w większości są podobni do siebie, ten typ tak ma :-)

dziewczyny mam jeszcze takei pytanie jak wstawić w sygnaturę skrót do "moje 28 dni", bo z przykrością muszę stwierdzić że nie umiem, a widziałam, że niektóre w Was mają. A jeśli chodzi o Fertility Friend to jakoś nie umiem rozgryźć menu, szło mi dobrze, tylko nie wiem czemu ale pokazywało stale 16 dniowy wykres, nie potrafiłam tego edytować ;/ pomoże któraś?;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
esmeralda już trzymam kciuki za 2 krechy:)
coś sie zachmurza, ja maluje paznokcie i moge tylko klikac.
za chwile jade sie spotkać z koleżanką na wloskim obiadku a potem wieczorem mam jeszcze jedno spotkanie.
troszkę jakby przeziębienie przechodzi, dzis jeszcze inhalacje muszę zrobić.
Coś cisza tu dzisiaj. Mamy nie ma.
dziewczyny dziergają pewnie swoje dzieła sztuki:)
Co z tą Lilith?????

ja dzisiaj dostałam @...brzuch mnie boli... Ale nie poddaje się, nawet łagodnie to przyjęłam...
Jutro jadę do ginki ustalić z nią plan działania, będzie dobrze, prawda??? Musi być!

Miłego dnia wam życze, ja lecę, pędzę, bo mam sporo spraw do pozałatwiania:)

Przepraszam, ale nie nadrobiłam tego co od wczoraj naskrobałyście...

o już mi się udało z moim 28 dni ;) poradziłam sobie, mam tylko nadzieję, że wszystko prawidłowo wypełniam, jak któraś z Was będzie miała czas, to może luknąć, poza tym nie jestem aż tak bardzo zorientowana w tym wszystkim ;)
tymonka trzymaj, przyda się ;)
wikulaa będzie dobrze ;) jak najbardziej, musi być ;)

reklama
wikulaa - tule w zwiazku z @ i bolem brzucha. Pewnie, ze bedzie dobrze! A Ty chodzisz do zwyklej ginki czy jakiejs specjalistki od nieplodnosci?

Rzeczywiscie cos cicho...

Kahaka, to chyba Ty wspominalas o Lilith na 28dni. Jakos uzasadniala, ze zniknela? Jak wyglada jej wykres? Zafasolkowala jednak moze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry