• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
oj u nas też jest nieregularnie...
tak jak u mamy, w drugiej fazie cyklu prawie w ogóle nie mam ochoty...to się chyba nazywa zmęczenie materiału...

Bree - lecę oglądać ten film co polecasz:)) on jest na TVP2

Ostatnia edycja:
jeśli mam być szczera to ja też coraz żadziej mam ochotę a kiedyś mogłam codziennie, starzeję się czy co?
mmm-zmęczenie staraniami...;/

Wikula- jakos tak od dłuzszego czasu mam...kiedys próbowaliśmy,ale ...gra wstepna mnie zmęczyła-długo a efektu nie było(śluzu) ..i działalismy prawie na sucho..potem 2 dni bolało..ja mam kiepsko ze śluzem w dni płodne a co dopier w niepłodne i jakos tak nie przytulamy sie w II fazie..nooo czaaasem ,sporadycznie..

Witam Drogie Panie wieczorową porą ;) "Dzieczynę z Jersey" mam na płytce, bardzo fajny film :)) Słuchajcie mam pytanko, robiła któraś z Was test o porze innej niż rano? np w południe albo wieczorem? Bo ja zapomniałam dzisiaj kupić, a zanim jutro dotrę do apteki to będzie pewnie południe, no a w następne dni rano mi nie pasuje bo muszę się wcześnie zerwać i i tak zawsze w pośpiechu to nie zdążę. A tak wogóle to jestem tydzień przed spodziewaną @:zawstydzona/y: nigdy jeszcze tak wcześnie nie robiłam testu, nie wiem czy istnieje duże prawdopodbieństwo że będzie on zgodny z rzeczywistością?:blink: Co o tym sądzicie? Pozdrawiam

Esmeralda, rozumiem, że chodzi o test ciążowy. Tydzień, przed @ nie z pierwszego moczu, to nawet sobie głowy nie zawracaj. Od razu Ci mogę powiedzieć jaki będzie wynik - negatywny. Po spodziewanej @ można próbować o innej porze niż rano ale przed to szkoda zachodu. A już tydzień przed to w ogóle.

Witam Drogie Panie wieczorową porą ;) "Dzieczynę z Jersey" mam na płytce, bardzo fajny film :)) Słuchajcie mam pytanko, robiła któraś z Was test o porze innej niż rano? np w południe albo wieczorem? Bo ja zapomniałam dzisiaj kupić, a zanim jutro dotrę do apteki to będzie pewnie południe, no a w następne dni rano mi nie pasuje bo muszę się wcześnie zerwać i i tak zawsze w pośpiechu to nie zdążę. A tak wogóle to jestem tydzień przed spodziewaną @:zawstydzona/y: nigdy jeszcze tak wcześnie nie robiłam testu, nie wiem czy istnieje duże prawdopodbieństwo że będzie on zgodny z rzeczywistością?:blink: Co o tym sądzicie? Pozdrawiam
możn a rtoć test o innej porze niż rano ale tal dzień dwa przed @ a i wtedy może wyjść fałszywie negatywny

Wikula,tak,domyślałam się że tak będzie i cieszę się,że małą zbada psycholog a także nasze i jej z mamą relacje:)

podlałam ogród..wzięłam leki a po nich odpływam ,więc sie pożegnam na dziś..

śpijcie dobrze i niech ~~~~o ~~~~o lecą do przodu...mam nadzieje,ze nie wejdą na rondo;/
papa i karaluchy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry