Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mmm-zmęczenie staraniami...;/jeśli mam być szczera to ja też coraz żadziej mam ochotę a kiedyś mogłam codziennie, starzeję się czy co?
nigdy jeszcze tak wcześnie nie robiłam testu, nie wiem czy istnieje duże prawdopodbieństwo że będzie on zgodny z rzeczywistością?
Co o tym sądzicie? Pozdrawiammożn a rtoć test o innej porze niż rano ale tal dzień dwa przed @ a i wtedy może wyjść fałszywie negatywnyWitam Drogie Panie wieczorową porą"Dzieczynę z Jersey" mam na płytce, bardzo fajny film
) Słuchajcie mam pytanko, robiła któraś z Was test o porze innej niż rano? np w południe albo wieczorem? Bo ja zapomniałam dzisiaj kupić, a zanim jutro dotrę do apteki to będzie pewnie południe, no a w następne dni rano mi nie pasuje bo muszę się wcześnie zerwać i i tak zawsze w pośpiechu to nie zdążę. A tak wogóle to jestem tydzień przed spodziewaną @
nigdy jeszcze tak wcześnie nie robiłam testu, nie wiem czy istnieje duże prawdopodbieństwo że będzie on zgodny z rzeczywistością?
Co o tym sądzicie? Pozdrawiam