• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jestem przez te dni co mnie nie było mogłam czytać tylko pierwszy na każdej stronie wpis a potem nic nie było widać i w sumie najgorsze że nie mogłam nic napisać
skróćcie mi proszę co się działo:)

Oliwka szkoda że nie udało sie wszystkiego załatwic na jednej sprawie ale jest na dobrej drodze i sąd napewno widzi że to są pomówienia i oszczerstwa. Wiadomo oni dla dobra dziecka muszą byc w 100% pewni kto sie nim lepiej zajmie. Mysle że niedługo bedziecie świętować sukces.

Mama no to czas start:) ale konspiracyjny charakter waszych staranek napewno podgrzeje atmosferę. tylko drzwi zamykać:)

czekam na m- mam dla niego wykwintny obiad na tarasie:) właśnie popadało więc chociaż podlewanie mamy dziś z głowy.
Wykończona jestem, m ma kupic olejek do inhalacji to może cos pomoże.

MMM czyli w pon macie wizyte u dr Z? trzymam kciuki.

widzę że u wiekszości komplikacje z wstrzeleniem sie w owu z rożnych powodów...nadzieja jest zawsze, trochę sie o złotych stralach nasłuchałam i naczytałam!

Bree fajnie że wracasz powoli do nas.

tymonka w poniedziałek mamy tylko badania, wyniki tego na mukowiscydozę będą za 2 tygodnie i wtedy umówimy się na wizytę, mam nadzieję, że będziemy mogli poczekać na wyniki badań nasienia, nie uśmiecha mi się jechać we wtorek do kielc, tym bardziej że muszę iść do pracy

lopop wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!

mam pytanie: czytała, że im częściej się współżyje tym lepsza jakość nasienia, co o tym myślicie?

Ostatnia edycja:
Kahakato ja też trzymam kciuki. Wiesz za co. Ciiiiii. :blink:

Ja też się nie nastawiam. Oficjalnie nie mam czasu się tym zajmować, rzucam się w wir pracy ;-)
A tak serio to też nie testuję, bez sensu. Zatestuję jak mi się będzie @ spóźniać.

jestem :)
Tymonka- drzwi były zamkniete na klucz :)) spoko:)

mmm- ja mam dzieci poczęte w odstępach 2 dniowych-działalismy w 10,12 i 14 d.c. i raz "wyszła" córka a raz synek ;-)

Kahaka- czyli umowa;-) oki..

mąż poszedł na siatkę,dzieci spia a ja wcinam owsiankę cynamonową:))

reklama
Oliwka - generalnie jesteś zadowolona z przebiegu sprawy???

U nas teraz na dworze taka duchota, że szok, cisza przed burzą...ale niech juz popada, bo mi normalnie glowa zaraz pęknie...podłe cisnienie...dzisiaj znowu mi się zasnęło na kanapie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry